Nuffnang

APA KES!!! Pelakon Lapor Polis "KEHILANGAN" Isteri!!!Sebelum ini pernah melaporkan yang aktor Ezany Nizarif kesal apabila kisah dia bakal bercerai dengan isterinya, Lizda Nuryanti Abidin, 32 tersebar di bulan Ramadan. 

Terkini, maklumat terbaru yang mendakwa isteri Ezany menghilangkan diri dari rumah dan Ezany terus dihubungi untuk mendapatkan keterangan lanjut.

“Pada hari Khamis, 17 Julai yang lalu, saya terjaga daripada tidur kira-kira jam 5.30 pagi dan saya mendapati isteri saya tiada. Pintu bilik terbuka, pintu rumah pun tidak berkunci. Saya lihat kunci rumah yang selalu dia bawa pun ada di rumah. Saya cuba hubunginya tetapi gagal. Saya tidak tahu apa yang berlaku,” ujar Ezany memulakan bicara.

“Saya sudah pun membuat laporan polis pada Ahad (20 Julai). Saya buat laporan untuk tujuan keselamatan dan saya sendiri tak tahu apa status isteri saya sebenarnya. Sama ada dia menghilangkan diri, dilarikan, diculik atau sebagainya. Saya tak tahu isteri saya ke mana. Tapi ada sumber yang memberitahu saya, orangnya adalah seorang wanita.

Dia telah menghantar mesej kepada saya menerusi laman Facebook dan mengatakan suaminya ada hubungan dengan isteri saya. Sudah lebih empat hari dia menghilang, jadi bila saya buat laporan polis, saya harap pihak berkuasa dapat menjalankan siasatan lanjut,” ujar Ezany lagi.

Ketika ditanya adakah anak-anak mereka bertanya tentang ibu mereka, Ezany memberitahu dia hanya menjelaskan kepada anak-anak yang ibu mereka keluar bekerja.

“Saya rasa terkilan perkara ini pula boleh terjadi. Masalah rumah tangga kami sudah lama, lagi pun rumah tangga mana yang tiada masalah. Selagi boleh tutup dan selesaikan, saya mencuba untuk tutup dan diamkan.

Orang tahu masalah rumah tangga kami pun menerusi kemaskini status Facebook milik dia. Saya sudah tidak kisah jika dia mahu berpisah tetapi biarlah dengan cara yang baik. Tapi bila dia melibatkan media sosial seperti ini, semua orang pun sudah tahu,” luah Ezany.

Mengenai perkembangan kes cerai mereka, kes itu bakal disebut pada 4 Ogos ini. Butir-butir mesej yang dihantar oleh seorang wanita melalui Facebook akan dijadikan bahan bukti jika perlu.

- GUA.COM
Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top