Nuffnang

PANASSS!!! ESCORT GIRL: 10 Artis Dipantau Polis!!!



Sebuah akhbar hari ini melaporkan yang pihak polis kini sedang memantau sekurang kurangnya 10 orang artis wanita tempatan termasuk beberapa nama popular yang disyaki terlibat dengan kegiatan gadis peneman atau escort girl dengan menerima bayaran lumayan.
read more...

VIDEO : Sirul Ditahan Dipenjara Paling Teruk Di Dunia



SYDNEY – Bekas komando polis, Sirul Azhar Umar dilaporkan telah dipindahkan ke sebuah penjara dengan kawalan paling ketat di pinggir bandar raya ini oleh pihak berkuasa Australia lewat Jumaat, menurut stesen penyiaran Australian Broadcasting Corporation (ABC).
read more...

MASJID DILARANG AZAN SUBUH? Ini Penjelasannya!!!



Berikutan artikel penulis semalam, pelbagai komen dan kritikan diterima tanpa sebarang bukti atau hujah yang dapat memperbetulkan keadaan sehinggalah awal pagi ini menerima personal message (PM) di FB.
read more...

VIDEO : PANASSS!!! Kerana Tegur Pak Haji Kena Belasah Lelaki India!!!



PERINGATAN : Komen-komen berunsur perkauman adalah dilarang!!

Sebuah klip video pergaduhan membabitkan kaum India dan Melayu mula tersebar di laman Facebook sejak jam 1 petang 20 Januari lalu.
read more...

AWAS!!!! Bahasa Ringkas Anak-Anak Yang Ibu Bapa Perlu Ambil Tahu!!!




Sila jangan ambil mudah perkara ini. Kalau bukan ibu-bapa, siapa lagi yang akan memantau  aktiviti anak-anak apabila berada di luar bersama kawan-kawan mereka. Sesekali gunakan masa yang ada bersama mereka untuk memantau gajet atau hand phone mereka supaya penyesalan tidak berlaku di kemudian hari.
read more...

PANASSS!!! Posting Saari Amri Heret Datuk Siti Nur Haliza Isu Dadah #ZAMANI!!!




Peminat muzik tanah air khususnya di awal era 90-an pastinya dapat mengimbas kembali  saat kemunculan dua penyanyi muda popular ketika itu baik Siti Nur Haliza mahupun kumpulan Slam yang penyanyinya adalah Zamani. Disebabkan kedua-duanya masih solo, sama cantik dan padan, maka banyaklah gossip mengaitkan hubungan cinta antara mereka berdua walaupun tiada sebarang pengakuan atau bukti dapat disahkan.
read more...

MAK AIII!!! RM45 Juta Nilai Penjawat Awam Kena Tipu Di Kelantan!!!



Perrgh.....RM45 juta? Bukan kecik anak punya jumlah tu? Adakah terpedaya atau sengaja cari penyakit? Apa-apa pun siasatan perlu diambil. Jangan dilepas penjenayah macam ni. Kat negeri Kelantan pula tu. Hish!!!
read more...

TAK TAHAN DAH!! Hadi Mengamuk Sampai DAPigs Terkencing!!!




Baik korang baca cepat sebelum artikel ini dipadamkan dari portal Harakah Daily. Selepas lama berdiam diri, Haji Hadi "bangkit" dari mimpi dan mula membahan DAP. Pertikaman di antara PAS-DAP semakin panas apabila pimpinan kedua-dua parti itu saling menyerang di antara satu sama lain.

read more...

KEJAM!!! Anak Yatim Piatu Dibelasah Sampai Mati!!!



Hanya kerana semata-mata dituduh mencuri sesuatu yang menjadi milik majikannya, seorang remaja dilaporkan telah dibelasah tanpa belas kasihan sehingga mati. 
read more...

BONGKAR!!! Rahsia Besar FB Anak Sirul Azhar Terjawab!!!!




Rasanya baru semalam penulis berkongsi posting (KLIK SINI) di FB oleh Shuk Sz, anak kepada Koperal Sirul Azhar yang ketika ini cuba diekstradisi balik ke Malaysia oleh PDRM. Seluruh rakyat menantikan posting beliau yang berjanji akan mendedahkan Rahsia Besar melibatkan ayahnya yang akan menjatuhkan Perdana Menteri dan Kerajaan Malaysia. Dan penantian kita tidak lama.

read more...

DAP LAKNATULLAH!! Azan Subuh Tidak Lagi Dibenarkan Di Penang??



Tersentak seketika Penulis apabila mendapat perkhabaran ini. Kita beralah apabila azan Subuh tidak boleh dilaungkan seperti biasa di negeri yang diperintah oleh kerajaan DAP laknatullah!!! Kalau dulu sembahyang jumaat dipertikaikan, kini azan Subuh pula tidak dibenarkan.
read more...

SETUJU?? Khairy Syor Sistem Harimau Muda Dibubarkan!!! @KhairyKJ



“Apabila saya mulakan Harimau Muda semasa saya menjadi Timbalan Presiden FAM, hasrat saya ketika itu adalah untuk membangunkan satu pasukan junior tetapi bukan untuk perancangan jangka masa panjang,”
read more...

#VIDEOZAMANI : Artis Bersatu Kecam Tindakan Sebar Video Buli!!!!



PETALING JAYA: Para artis mengecam pihak polis khususnya individu yang merakam dan menyebarkan video penyanyi Zamani dipaksa menyanyi ketika ditahan bagi membantu siasatan kes dadah.
read more...

PANASSS!!!! Pengakuan Adi Putra Yang Memesongkan Akidah?



Pelakon Adi Putra tidak pernah membataskan watak yang akan dilakonkannya biarpun sudah menunaikan ibadah haji tahun lalu dan beberapa kali mengerjakan umrah. 
read more...

#VIDEOZAMANI : Polis Telah Kenalpasti Anggota Terlibat!!!!



SERI KEMBANGAN – Polis Diraja Malaysia (PDRM) Selangor hari ini telah mengenalpasti anggota polis yang terlibat dan bertanggungjawab dalam merakam gambar serta menyebarkan video bekas penyanyi yang popular pada 1990-an ekoran dadah pada Rabu.
read more...

VIDEO : PANASS!!! Pendedahan Kes Pembunuhan Altantuya Sharibu!!!



Pelbagai versi yang kita dengari. Pelbagai cerita dan kisah kita disajikan.

Dua video dibawah menceritakan kes pembunuhan model Mongolia, Altantuya Sharibu yang mengaitkan Perdana Menteri dan peranan Anwar Ibrahim dalam isu yang menggemparkan negara ini. Benarkah apa yang dimomokkan selama ini berkaitan kes tersebut?
read more...

PANASSS!!!! Anak Sirul Azhar Bakal Dedah Rahsia Besar?



Dengan tidak semena-mena telah wujud akaun FB : Shuk Sz yang mendakwa beliau adalah ANAK KOPERAL SIRUL AZHAR yang telah dijatuhi hukuman gantung sampai mati kerana disabitkan membunuh model model Mongolia, Altantuya Sharibu.
read more...

TERTEKAN : Giliran Zamani Maki Jurugambar!!!



Usaha mendapatkan perintah reman terhadap bekas vokalis kumpulan Slam, Zamani atas dakwaan memiliki dadah jenis heroin di Mahkamah Majistret Ampang pada Rabu bertukar kecoh apabila penyanyi tersebut mengeluarkan kata-kata kesat kepada jurugambar.
read more...

VIDEO : PATUTKAH? Zamani Dibuli Menyanyi Dan Dirakam?



Ketika ini heboh di laman sosial tentang sebuah rakaman video yang menunjukkan Zamani Slam telah dipaksa menyanyi oleh seorang anggota polis ketika dalam tahanan lokap. 
read more...

CUEPACS : Jangan Sentuh Soal "Overtime"



PUTRAJAYA – Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (CUEPACS) meminta agar penjimatan sebanyak lebih RM5 Billion yang akan digunakan untuk perbelanjaan mengurus tidak memberi kesan terhadap mereka yang mahu bekerja lebih masa. 
read more...

#QZ8501 : Kejadian Luar Biasa Sebelum Pesawat Hilang Dari Radar!!!



“Pada saat-saat akhir, pesawat itu menaikkan paras ketinggian penerbangannya pada kelajuan lebih tinggi daripada biasa malah ia tiba-tiba naik pada kelajuan lebih tinggi daripada had biasa, di luar kemampuannya dan kemudian ia terhenti,” kata Jonan.
read more...

PANASSS!!! Mustafa Ali Bidas DAP, Belasah Tokong Guan Eng!!!



Tatkala segala tumpuan penyokong dan pemerhati politik bertumpu kepada keadaan serta status kesihatan Nik Aziz ketika ini, namun SU Agung PAS Mustafa Ali mengambil pendekatan berbeza untuk menyerang kepimpinan DAP pusat dan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng.
read more...

MELAMPAU!!!! Erra Fazira Mengamuk Gambar Dan Tubuh Dipergunakan!!!



Memang tak patut, melampau dan kurang ajar. Kalau penulis di tempat Erra pun, pasti melenting punya kalau gambar dan tubuh kita digunakan oleh pihak tidak bertanggungjawab demi mengaut keuntungan semata-mata.
read more...

Kurang Ajar!!! Nik Aziz Belum..... Tapi Ulama Jadian PAS Bersukaria!!!



Mursyidul Am PAS Datuk Nik Aziz Nik Mat dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) petang ini.

“Petang ini ayahanda dimasukkan ke ICU di HUSM selepas ke hospital sejak malam tadi.
read more...

ASTRO : Lagi Perkongsian KISAH BENAR!!!



Assalamualaikum wbt

Peringatan: Entri ini bukan sebab mahu ajak pulaukan atau berbau sentimen membenci Astro apatah lagi usaha sabotaj.

Ianya hanya entri peribadi.
read more...

VIDEO : Adik "Istimewa" Ainaa Amanda Teruja Dengan "Tangan Baru"



Rasanya semua kenal dengan kanak-kanak istimewa yang bernama Ainaa Amanda. Video kanak-kanak yang dilahirkan tanpa telapak kanan ini telah viral di media sosial baru-baru ini. Melalui video tersebut Ainaa yang berpakaian seragam sekolah sedang petah berbual-bual dengan ibunya. 
read more...

STATUS SEMASA EKONOMI NEGARA : Perutusan Khas YAB Perdana Menteri




Umumnya penjawat awam dan rakyat Malaysia menantikan apa yang bakal diumumkan oleh YAB Perdana Menteri berikutan perkembangan terkini ekonomi dan pembangunan negara.
read more...

KISAH BENAR : Pendedahan Penjawat Awam Mangsa Cubaan Rogol!!



Baru-baru ini telah viral satu kes jenayah kejam dimana seorang staff kerajaan di Putrajaya yang dipukul oleh objek keras sehingga berlumuran darah. Beberapa individu mendakwa suspek juga cuba untuk merogol mangsa tersebut.
read more...

TRAGEDI : Anak Polis Maut Jatuh Dari Tingkat 6



Seorang remaja lelaki yang juga anak anggota polis maut selepas terjatuh dari tingkat enam kuarters Unit Pasukan Simpanan Persekutuan (FRU) di Jalan Padang Tembak, Air Itam, 1.15 petang semalam. 
read more...

JURUTERA TERLAMPAU!!! Rakyat Malaysia Akui Cabul 31 Mangsa Di Singapura!!!



SINGAPURA: Seorang jurutera berusia 31 tahun dari Malaysia mengaku mencabuli 31 mangsa berusia antara 11 dan 15 tahun dalam tempoh tiga tahun.
read more...

AMEKKAU!!! Blogger Pro PR Dipenjara 2 Tahun!!!



Penulis blog, Milosuam, atau nama penuhnya Yusuf Al-Siddique Suratman dijatuhkan hukuman dua tahun penjara, hukuman maksimum kepada individu yang didapati bersalah di bawah Seksyen 505 Kanun Kesiksaan.

read more...

GST : Ustaz PAS Kantoi Fitnah Ulama, Perli Nik Aziz!!!



Inilah yang selalu terjadi di kebanyakkan dunia Islam bila seseorang yang bukan ahli bercakap sesuka hati menfatwakan itu haram ini tak betul semuanya salah tanpa lihat pada keseluruhan konteks.

read more...

HINA ISLAM : Isteri Blogger Akui Terkejut!!!




Isteri kepada seorang blogger Arab Saudi yang didapati bersalah kerana menghina Islam berasa amat terkejut dengan hukuman yang dikenakan ke atas suaminya, Raif Badawi.
read more...

Anwar Semakin Nazak? Dah Buang Tabiat?



Politik.. oh.. politik.. semalam musuh, esok dan lusa belum tentu bermusuh... Apa motif Bang Non dengan tindakan terbaru ini?
read more...

PANASSS!!! TMJ Bagi "Last Warning" Pada Sebuah Akhbar Tabloid!!!



“Ini merupakan amaran saya yang terakhir kepada pihak media di mana saya akan mengambil tindakan tegas sekiranya ada lagi laporan yang memutarbelitkan kenyataan saya,” titah baginda.
read more...

VIDEO : Staff KFC Bergaduh Kini Viralll!!



Pergh......ganas beb. Siap "flying kick" lagi. Video yang berdurasi selama 37 saat dipercayai telah dirakam oleh salah seorang pelanggan yang berkunjung di premis berkenaan.
read more...

ADA LAGI? BUKA TUDUNG UNTUK KERJA : APA PENJELASAN ADIDAS?




BULAN lalu, rakyat Malaysia digemparkan dengan isu anak penerbit dan pelakon popular, Datuk Rosyam Nor diminta untuk membuka tudung sebagai syarat untuk bekerja di premis Hamleys Malaysia yang terletak di pusat beli belah 1 Utama.
read more...

OLIMPIK 2016 : Malaysia Belasah Ukraine



KUALA LUMPUR 18 Jan - Malaysia memulakan misi memburu slot ke Sukan Olimpik Brazil 2016 dengan langkah kanan apabila menewaskan Ukraine 5-1 pada perlawanan pusingan kedua Liga Hoki Dunia di Singapura, semalam.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

Networkedblog

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top