Nuffnang

MESEJ BARACK OBAMA BERKENAAN ISLAM DI MALAYSIA!!!Malaysia ada satu langkah bagi satu halangan sahaja lagi untuk menjadi kuasa Islam paling hebat, iaitu PERPADUAN UMAT ISLAM. Kalau halangan ini berjaya ditempuh, insyallah Malaysia bakal jadi Pembela Umat Islam di seluruh dunia. Dan sudah tentu, ATM bakal berevolusi dengan Tentera Moden Islam~!!

Ingat, Umat Islam dah lama ditindas di dunia, tetapi walaupun Malaysia negara yang kecil, bukan satu penghalang utk kita melindungi saudara lain di luar. Perang di Bosnia, Afghanistan, Syria, dan Lubnan telah membuktikan Malaysia tetap berada di sana dan bantu apa yang patut. Tentera kita dihormati oleh kuasa besar, sekalipun militan itu sendiri sangat kagum dengan tentera Malaysia yang sentiasa bersedarhana dan low profile. 

Battle of Mogadishu menjadi saksi utama semangat keperwiraan tentera Islam Malaysia, Bangsa Moro yang sekian lama ditindas telahpun kembali menikmati keamanan atas bantuan Malaysia, dan askar ilmu hitam Sulu Kiram telahpun tewas di tangan Komando Malaysia.

Share this article

4 Komen:

 1. buat malu lah...xde pnya kenyataan barrack obama dengan english berterabur tu...admin tolong buang...buat malu lah

  BalasPadam
 2. macam bunyi cakap orang putih Malaysia je,tak kan Obama cakap org putih macam tu,..

  BalasPadam
 3. Jangan wujudkan fenomena konon nya Islam radikal suka berperang saja. Mungkin di tempat lain, saya tak tahu. Tapi kalau di Malaysia ini Islam adalah cara hidup yg harmoni, berwawasan, berilmu dunia dan akhirat.

  BalasPadam
 4. cuba aku hantar ni artikel kat member di US, kalau2 betul Obama ada mengeluarkan kenyatan mcm ni.

  BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top