Browse » Home » » SENSASI!!! Fara Fauzana Hampir-Hampir Di............ Semasa Di Gaza
SENSASI!!! Fara Fauzana Hampir-Hampir Di............ Semasa Di Gaza
“Itu adalah pengalaman paling ngeri sepanjang seminggu saya berada di sana. Terdengar bunyi tembakan dari luar bilik hotel dan saya terus menyiarap kerana itulah yang telah disuruh masyarakat di sana jika terdengar bunyi tembakan rambang seperti itu”
Ketika itu, Fara Fauzana memberitahu apa yang difikirkan hanyalah mati namun begitu dia amat bersyukur kerana keselamatan dia dan juga krew Nona yang lain selamat.
Berada di Gaza pada 28 Januari yang lalu, Fara turut memberitahu selain daripada pengalaman seram itu terdapat banyak kenangan manis yang terjadi di sana dan dia sendiri tidak menyangka bahawa Gaza adalah negeri yang amat damai dan tenang. Jauh berbeza dari dengan apa yang dibayangkan oleh Negara lain.
“Saya amat tersentuh hati melihat kesungguhan anak-anak muda di sana di dalam memperjuangkan Negara mereka dari serangan tentera Israel. Dari yang tua hinggalah yang kecil, mereka semua punyai semangat yang sangat kuat”
Fara turut memberitahu akan pergi sekali lagi dan mahu membawa adik beradiknya pergi bersama untuk mereka rasai pengalaman sendiri apabila berada di sana.
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
Nuffnang 3
MENARIK



maximizing power bi performance proven techniques ...

insurance for young drivers navigating the road to...

betul ke bersalin anak kedua lebih cepat mudah ini...

navigating insurance in miramar beach fl protectin...

678 mario678 info 9 september 678 30 678 top 87 by...

Resepi Telur Bungkus Paling Menepati Selera Puas Hati Bila Isinya Lebih
0 Komen:
Catat Ulasan
APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....