Nuffnang

#PEUGEOTCDM25 : GAMBAR - Identiti Didedah, Anak Uncle Tuntut Keadilan!!!Siapa tidak marah jika ayahnya diperlakukan sedemikian rupa. Benar, mungkin beliau salah kerana terlanggar kereta wanita tersebut.

Namun, tidak wajar sekiranya beliau yang sudah tua diperlakukan sebegitu.

Menurut Robin Sim, anak kepada uncle mangsa buli jalanraya tersebut, tindakan wanita terbabit tidak wajar dengan mengambil "Steering Lock" dan memukul kereta ayahnya. Dan Robin Sim berharap wanita tersebut juga mendapat balasan yang sama.

Berikut merupakan luahan hati anak kepada uncle yang menjadi mangsa buli wanita Peugeot CDM25 terbabit.

Wanita yang mencetuskan kekecohan dengan melakukan kekerasan terhadap seorang pakcik setelah keretanya dilanggar dikenali sebagai Kiki Kamaruddin. 

Beliau yang memandu kereta Peugeot CDM25 bertindak diluar batasan dengan mengugut dan menyerang kenderaan seorang lelaki yang melanggar keretanya. 

Walaupun lelaki tersebut mengaku salah dan berjanji akan membayar kerosakan tersebut, wanita berkenaan seolah-olah hilang pertimbangan dengan membawa keluar steering lock dan mengetuk-ngetuk kereta lelaki tersebut.

Tindakan beliau dikecam pengguna media sosial walaupun pada dasarnya beliau tidak bersalah dalah hal sedemikian.

Rentetan dari peristiwa itu, wanita berkenaan kini menjadi mangsa troll di media-media sosial. 

Kereta tersebut juga telah dikesan pemiliknya melalui nombor pendaftaran yang terlihat di dalam video tersebut. Berikut adalah pemilik kenderaan tersebut:Sumber : Mazeer Mohammad

Manakala dari satu laman blog lagi, berikut maklumat yang dikongsikan :
FACEBOOK : KERJA KAHWIN
INSTAGRAM : @KERJA_KAHWIN

Share this article

1 Komen:

  1. Latihkan diri bnyk bersabar, menahan marah, berlapang dada memaafkan, berbuat baik, terutamanya di bulan Ramadhan ni, yg menjadi ciri org bertaqwa yg dijanjikan Syurga oleh Allah swt.
    Latih diri hindarkan sifat keras hati, kasar, panas baran, mudah marah, mudah melenting, pantang mengalah, yg disebut 'utul, yg merupakan satu sifat dr tiga sifat ahli Neraka.

    BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top