Nuffnang

AKHIRNYA WAN AZIZAH "DIBUKAKAN" HATI DAN DIBERI HIDAYAH!!

HATI IBU TERLUKA SIAPA TAHU !! 


Perasaan ibu bila tiba waktunya maka anaklah segalanya..luka anak..lukalah hati ibu..tangis anak maka tangilah ibunya..

Tak perlu kita debatkan bagaimana ibu menjaga anaknya sejak dari kandungan..9 bulan 10 hari bukan masa yang singkat. Banyak pantang larang..banyak yang nak d jaga..siang dan malam, yang penting kandungan yang d kandung selamat untuk d lahirkan.

Allah swt sendiri memberi jaminan "Mati Syahid" kepada ibu mukmin yang meninggal ketika melahirkan anaknya..itu janji Allah..janji pasti !

Wan Azizah hanya manusia biasa..wanita biasa, punyai naluri seperti ibu-ibu waras yang lain. Menjaga, mendidik anak seperti juga ibu-ibu yang lain. Tangis anak waktu malam, menyusu anak dan segalanya d buat demi anak sama seperti ibu-ibu yang lain. Wan Azizah bukan kejam !

Watak Wan Azizah yang lembut dan penyabar dengan melayan kerenahSkandal Suaminya tak sama bila skandal anaknya sendiri yang d katakan amat mengguris hati beliau. Sayu dan hiba seorang ibu tak dapat d bendung lagi. Beliau tak mampu lindungi dan tutup perasaan lagi. Perasaan kesian pada seorang anak yang naif yang tak mampu terima sepak terajang politik !


Baca d SINI suara hati seorang ibu !


Selama ini Wan Azizah menahan perasaan bila kes Anwar d dakwa meliwat staffnya sendiri d tambah lagi bila kejutan ada video mengenai Anwar dan Pelacur !! Wan Azizah sanggup naik ke pentas politik demi berlakun hanya sekadar untuk bersihkan nama suaminya sendiri. Wan Azizah telan semuanya!

Akhirnya bila kisah skandal anaknya, Nurul Izzah d paparkan kepada seluruh rakyat Malaysia dengan kewujudan video adengan seks antara Nurul dan Pensyarahnya, Wan Azizah tak mampu untuk bersandiwara lagi. Beliau pasrah dan telah lontarkan perasaan kecewanya yang teramat sangat d blog kepunyaannya sendiri ! KLIK d SINI

Wan Azizah telah tunjukkan sifat seorang ibu yang mukmin..beliau lari dari sifat munafik, beliau terpaksa mengaku..itu video anaknya !

Luahan hati dan pengakuan Wan Azizah juga d lontarkan dalam twitter kepunyaanya sendiri :
Akhirnya Allah buka juga hati Wan Azizah untuk berkata benar ! Beliau ketepikan soal politi..beliau utamakan anak-anaknya yang sedang membesar..!

Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top