Nuffnang

PRN P. PINANG : Dalam Merayu, Guan Eng "Perlekeh" PKR!!!


Alahai PKR.... Dalam sokongan serta persetujuan mereka ditagih DAP, maruah dan harga diri mereka seperti dipermain-mainkan sahaja oleh sekutu mereka itu. Lihatlah betapa angkuh dan bongkaknya pemimpim DAPig ini.
read more...

SELENA GOMEZ : Bukti Betapa Ramainya Rakyat Malaysia Yang Hipokrit!!!


Apa jua bantahan dan tindakan yang dibuat, artis seksi kelahiran Amerika Syarikat, Selena Gomez akhirnya akan beraksi juga di Stadium Malawati, Shah Alam.
read more...

BERANG : Pelanggan Air Asia Mahu Nama KLIA2 Dikembalikan!!!


Tak sudah-sudah Air Asia ni. Tindakan AirAsia menukar nama KLIA2 kepada LCCT dalam promosi dan tiket mereka menimbulkan kemarahan di kalangan pelanggan mereka yang keliru tersalah jalan ke LCCT lama. Malahan ada yang terlepas penerbangan kerana masalah ini.
read more...

BERTIUP KENCANG : Pemimpin UMNO Dan Beberapa Ahli Kabinet Bakal Sertai Mahathir?


Hmm..... deras bertiup sekarang ni. Katanya ramai pemimpin-pemimpin UMNO dan Kabinet akan beralih kepada pembangkang ekoran tindakan undang-undang Jabatan Kehakiman (DOJ) Amerika Syarikat untuk merampas berbilion-bilion aset yang didakwa disalah gunakan daripada dana pelaburan negara 1MDB . Itu menurut bekas editor kanan New Straits Times, Firdaus Abdullah yang dipetik daripada portal Malaysiakini.
read more...

PERSENDA AGAMA : Namewee Muatnaik Video Terbaru "Oh My God"


Alahai si bahalol sorang ni. Susah sangat ke IS nak cari dia? Kurang ajar dan kebiadapan yang tidak berkesudahan. Orang seperti inilah yang sepatutnya menjadi sasaran IS. Bukan setakat Islam, habis semua agama dipersendakannya! Lahanat!

read more...

PENGGUBAHAN WANG HARAM : Kenapa US Tidak Dakwa Semua Yahudi Yang Dituduh?


1. Jika kerajaan AS yakin aset itu adalah dari hasil “money laundering” atau kegiatan haram, sudah tentu kerajaan AS akan terus merampas aset dan mendakwa setiap individu yang dinamakan. 
read more...

1MDB : Teluskah Siasatan DOJ Tanpa Maklumat Yang Sah?


Pemfailan aduan sivil bagi penyitaan oleh Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat bagi mendapatkan kembali aset bernilai USD1 bilion yang didakwa diperolehi individu secara salah daripada 1Malaysia Development Berhad, mencetuskan pelbagai persepsi kepada rakyat Malaysia.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top