Nuffnang

WAJIB BACA : GERAKAN MEMPERBAHARUI SERANGAN UNTUK MENJATUHKAN KERAJAAN UMNO-BN DAN KEPIMPINAN NAJIB 16 Jun 2017

❎ Pendedahan semalam memang telah dirancang rapi dimana mereka mengambil masa yang lama untuk menyediakan segala-galanya bagi memastikan mereka tidak kecundang sekali lagi sepertimana yang berlaku pada bulan Julai 2016.
read more...

PENANG KEDUA : Usaha DAP Perkudakan Muhyiddin Realitikan Impian!!!


Menerusi berita di Malaysiakini, Kit Siang menyatakan mahu menjadikan Johor sebagai Penang yang kedua. Kit Siang berkata jika Johor berjaya ditawan sama seperti Penang pada #PRU14 dengan dibantu oleh Kedah, Perak, Selangor dan Negeri Sembilan, maka Putrajaya boleh ditawan. 
read more...

TIPU DAYA AMERIKA : Tuduh Pengganas Tapi Jual 36 Jet Pejuang Kepada Qatar!!!


Sungguh licik. Satu dunia diperdaya Amerika dengan kenyataan bahawa Qatar sebuah negara "pengganas". Sehinggakan negara arab yang berpengaruh seperti Arab Saudi pun mengenakan sekatan ke atas Qatar. 
read more...

BERAS PLASTIK : Menteri Nafi Penularan Di Pasaran Negara


Tiada asas yang kukuh untuk mengatakan bahawa terdapat penjualan beras plastik di pasaran tempatan.
read more...

KECELARUAN PPBM : Bukti Mahathir Hanya Menumpang Kekuatan UMNO!!!


Siapa yang kuat dan berkuasa sebenarnya? Mahathir atau UMNO? Pastinya jawapan yang diperolehi ialah mantan Perdana Menteri Malaysia 22 tahun itu. Tapi jawapan itu pasti akan bertukar andai senario terkini yang berlaku dalam PPBM dinilai dengan akal fikiran yang rasional. Adakah ini hasilnya daripada kepimpinan seorang yang berkuasa dan maha hebat sebelum ini?
read more...

"BAZAAR LARANGAN" : Menteri Dan EXCO Johor Perjelas Sebab Berlaku


Insiden kekecohan di bazar Ramadhan Bandar Kluang yang tular baru-baru ini adalah kesan dari sejarah lama di mana Pemimpin DAP ketika itu telah meminta bazar ramadhan di Kawasan itu dipindahkan.
read more...

MALU DAN MARUAH : Di Mana Wan Azizah Dan PKR Di Mata DAP?


Masih adakah maruah dan kemaluan pada PKR serta Wan Azizah ketika ini selepas beberapa senario mutakhir yang memalukan? Begitu juga dengan kredibiliti Wan Azizah yang tercalar dan tahap kepimpinan beliau yang menjadi persoalan besar pengikut-pengikutnya?
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top