Nuffnang

AMEKKAU!!! Tian Chua Disabitkan Bersalah Kerana Menghasut!!!


Ahli Parlimen Batu Tian Chua didapati bersalah menghasut oleh Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur hari ini.

Hakim Zulqarnian Hassan menjatuhkan hukuman 3 bulan penjara dan denda RM1,800, selepas mendapati pihak pendakwaan berjaya membuktikan tuduhan terhadap ahli parlimen Batu itu.

read more...

VIDEO : Aura Mahathir Semakin Suram Di Kota London


Umum mengetahui, Tun Dr Mahathir Mohamad adalah seorang yang sentiasa mempunyai keupayaan dan kecergasan yang baik setiap kali beliau menghadiri apa jua program yang melibatkannya. Pada usia 92 tahun, beliau masih aktif berpolitik walaupun hari ini, beliau bertindak menghentam kerajaan menerusi gerakan mahu menjatuhkan kerajaan dan Datuk Seri Mohd Najib.

read more...

VIDEO : Kempen Parti Baru Mahathir Dihalau Di Langkawi!!


Desas-desus yang mengatakan bekas Menteri Besar Kedah, Dato' Seri Mukhriz Tun Mahathir bakal bertanding di kerusi Parlimen Langkawi pada Pilihan Raya Umum (PRU) ke-14 dikatakan semakin menjadi realiti.
read more...

VIDEO : PANASSS!!! Cabaran MB Kedah Buat Mukhriz


"You're welcome.. you're welcome... Dia nak bertanding di mana? Kalau dia nak bertanding di Parlimen Jerlun, you're welcome... nak bertanding Dun yang sekarang ni, dia nak jadi Menteri Besar, you're welcome".

read more...

VIDEO : Rakaman Penuh Nadia Nordin Belasah Skandal Dan SuamiMaaf, artikel ini bukan hendak memalukan sesiapa. Sekadar menceritakan kebenaran dan realiti yang kita alami dalam kehidupan ini. Yang baik jadikan pedoman, Yang Buruk jadikan sempadan. Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tidak berguna. 

Kurang dari 24 jam, nama Nadia Nordin secara tiba-tiba menjadi trending di laman sosial Twitter dan Facebook gara-gara rakaman memaparkan dia memukul seorang lelaki didakwa suaminya selepas kantoi sedang ‘bermadu kasih’ bersama wanita simpanan.
read more...

1MDB : Tindakan Husam Dan Mathias Chang Memalukan - Azalina


“Tindakan mereka juga dilakukan atas tujuan politik dan mereka terburu-buru di dalam perkara ini semata-mata untuk mendapat publisiti dengan menyalahgunakan mahkamah,” katanya.

Justru itu katanya, Justifikasi Adun PAN Salor itu menggugurkan saman ‘class action’ atau ‘tindakan kelas’ di Amerika Syarikat tidak dapat diterima.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top