Nuffnang

LEPAS JAWATAN : Beranikah PAS Ikut Jejak PKR Di Kelantan Untuk Selangor?


Panas... Panas....PKR mengarahkan semua ahli partinya yang dilantik dalam pentadbiran Kelantan meletak jawatan serta merta susulan keputusan PAS menamatkan hubungan dengan parti itu.
read more...

HILANG KERUSI : Tindakan Ke Atas ADUN Pujut Atas Prinsip Perundangan!!!


Tindakan melucutkan kelayakan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pujut bukan soal politik, sebaliknya dibuat berdasarkan prinsip perundangan negara ini, kata Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi. 
read more...

VIDEO S*KSI : Izara Aishah Mohon Maaf!!!


Ekoran tersebarnya sebuah video yang menunjukkan Izara Aishah tampil lebih seksi daripada biasa di sebuah majlis baru baru ini, ramai mula memperkatakan tentang pilihan busana beliau yang memang jelas menjolok mata.
read more...

MASALAH INTERGRITI? 46% Individu Ditahan SPRM Merupakan Penjawat Awam!!!


Alahai...... boleh pakai ke fakta ini? Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menahan 414 individu atas pelbagai kesalahan sepanjang tahun ini, dengan 191 orang atau 46% daripadanya merupakan penjawat awam.
read more...

PANASSS!!! Kelemahan Jentera PKR "Ditelanjangkan" Blogger PAS


Setelah lama PAS tidur sebantal dengan sekutu dalam Pakatan Harapan, akhirnya secara rasmi mereka bercerai jua. Kesannya, kalau tidak banyak, sedikit hal-hal "dalaman" sewaktu bersama dulu terkeluar juga samada secara sedar atau tidak. Dan itulah yang berlaku.
read more...

PENGUASAAN IPP : Kezaliman Legasi Tun Dan YTL Yang Disembunyikan!!!


Syarikat pengeluar tenaga bebas (IPP) lahir pada 1996 apabila berlakunya gangguan bekalan elektrik di seluruh negara ketika itu. Ada pihak mendakwa gangguan itu sengaja dilakukan bagi mengizinkan kewujudan IPP.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top