Nuffnang

BONGKAR : Tun M , Zahid Hamidi dan RM 230 Juta


Tun M dalam tulisan terbarunya sekali lagi melancarkan propaganda. Kali ini propaganda yang dilancarkan berbentuk persepsi. Beliau menulis dengan cara tidak menceritakan sepenuhnya dan membiarkan ianya tergantung atau terawang-awangan. Tujuannya mudah, supaya masyarakat tertanya-tanya dan seterusnya boleh mengundang persepsi yang buruk kepada Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi. 
read more...

GULING PM : Fakta-Fakta Di Sebalik "Pertemuan Zahid - Mahathir"


Siapa tidak kenal Tun Mahathir Mohamad? Negarawan tersohor yang memerintah Malaysia selama 22 tahun. Satu tempoh yang akan terpahat sebagai sejarah yang amat sukar untuk dipintas oleh sesiapa pun. Satu tempoh yang penuh dengan kejutan, cabaran dan "manipulasi" tahap tertinggi yang tidak terjangkau dek fikiran.

read more...

KEDAI RAKYAT 1MALAYSIA (KR1M) : Siapa Yang Rugi Siapa Yang Untung?


Tanpa diduga, semalam Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi mengarahkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) menamatkan kontrak pengendali KR1M yang didapati menjual barang lebih mahal daripada harga pasaran. 
read more...

SIAPA MAHATHIR? Laporan Polis Ke Atas Zahid Hamidi Akibat Pendedahannya?


Panas...Panasss. Panass..... Zahid Hamidi bakal disiasat Polis? Apakah "perkara besar" yang didedahkan oleh Timbalan Perdana Menteri itu mengenai Mahathir yang membuatkan pihak pembangkang mahu membuat laporan ke atas Zahid?
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top