Nuffnang

PRK Tanjong Datu : Menanti Ketetapan SPR, Pengganti "Tok Nan?"


Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) akan mengadakan mesyuarat khas pada Khamis ini berhubung Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Tanjong Datu di Sarawak, kata Datuk Seri Mohd Hashim Abdullah.
read more...

CARI PENYAKIT : Hantar Gambar Kemaluan Kepada Isteri Orang!!!


Seorang lelaki dipenjara sebulan dan denda RM1,500 oleh Mahkamah Majistret di sini kerana menghantar gambar kemaluan dan ayat berunsur lucah kepada isteri orang.

Majistret Nur A’minahtul Mardiah Md Nor menjatuhkan hukuman itu pada Jumaat lepas ke atas seorang penganggur, Abdul Rahim Mohd Abas, 34, selepas dia mengaku bersalah menghantar gambar dan ayat berunsur lucah kepada wanita berusia 31 tahun itu melalui telefon bimbit miliknya.
read more...

PANJAT IPOH : Kes Kedua Mencabar Pihak Keselamatan Dan DBI?


Majlis Bandaraya Ipoh akan mengambil tindakan terhadap seorang lelaki yang memanjat papan tanda “Ipoh” di tepi Lebuhraya Utara Selatan di Simpang Pulai, sebaik sahaja polis menyelesaikan kes sekumpulan remaja yang membuat aksi serupa di Jalan Kuala Kangsar.
read more...

PELUNTUR? KKM Siasat Kandungan Tepung Gandum Di Pasaran


Kementerian Kesihatan (KKM) akan mengambil sampel tepung gandum yang didakwa mengandungi bahan peluntur untuk dianalisa di makmal secepat mungkin.

Menterinya Datuk Seri Dr S. Subramaniam berkata sekiranya tepung tersebut didapati mengandungi bahan peluntur yang melebihi kuantiti yang dibenarkan oleh Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan KKM, pihaknya akan menarik semula penjualan tepung tersebut.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top