Nuffnang

CARI PASAL : Pemimpin No. 2 Indonesia Minta Mahathir Buat Permohonan Maaf!!!


Pada 2 November lalu, Sultan ­Selangor, Sultan Sharafuddin ­Idris Shah telah melahirkan kemurkaan terhadap Tun Dr.Mahathir Mohamad berhubung dengan kenyataannya menghina etnik Bugis ketika perhimpunan Kleptokrasi pada 14 Oktober lalu di Padang Timur, Petaling Jaya.

read more...

TIADA SAMBUTAN : Adakah Anwar Semakin Dilupakan Atau Tidak Dipercayai?


Program Himpunan Bebas Anwar, dengan lilin tertera perkataan 1,000 hari Datuk Seri Anwar Ibrahim dipenjara, dinyalakan di Dataran Merdeka malam kelmarin nampak sugul dan tidak mendapat sambutan orang ramai. 

read more...

BANJIR : Najib Tegur Guan Eng, Kebajikan Dan Keselamatan Rakyat Perlu Diutamakan!!!


Kerajaan Pulau Pinang diingatkan agar membuat peneilitian dalam meluluskan projek pembangunan bagi mengelakkan berlakunya kejadian buruk akibat bencana alam seperti banjir.

read more...

TRAGEDI : Ketua Pemuda UMNO Maut Dibunuh!!!


Ajal dan pertemuan semuanya ditentukan Tuhan dan pastinya setiap daripada kita mahukan ia berlaku dalam keadaan yang baik. Apa yang berlaku ini amat-amat menyedihkan apatah lagi dibunuh adik sendiri.

read more...

LIWAT 3.0 : Wan Azizah Terkejut Dakwaan Terbaru Husni Ke Atas Anwar


Isk..... berat dakwaan ini. Adakah akan ada pula prosiding Liwat 3.0? PKR hari ini mencabar Datuk Seri Ahmad Husni Mohamad Hanadzlah (BN-Tambun) mengulangi tuduhan anak saudaranya diliwat bekas ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim di luar Dewan Rakyat agar tindakan undang-undang boleh diambil.

read more...

RAIH SIMPATI : IGP "Kantoikan" Mahathir!!!


Heboh seantero Malaya akan dakwaan kononnya anggota Unit Tindakan Khas (UTK) Polis Diraja Malaysia yang bertugas mengawal keselamatan bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad telah ditarik balik yang meraih simpati pelbagai pihak. 

read more...

JANGAN MACAM-MACAM : Najib Beri Ingatan Buat Kaum Cina!!!


“Jangan harap semua benda mengikut cara anda, anda sudah ada sekolah (vernakular), anda mahu itu dan ini tetapi tidak mahu mengundi,” kata Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dalam ucapan pembukaan mesyuarat agung tahunan MCA ke-64, di sini, Ahad.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top