Nuffnang

ANGKUH DAN BONGKAK!!! Mengapa Mahathir Tidak Akan Menang Dengan Najib!!!


Masalah dengan ahli sejarah adalah mereka adalah manusia dan manusia mempunyai perasaan, emosi, pendapat, prasangka, suka, benci dan sebagainya. Pendek kata, manusia pilih kasih dan akan melihat perkara dari sudut atau perspektif tertentu dan biasanya akan memihak kepada satu pendapat tanpa mengira yang lain.
read more...

KAH KAH KAH!!! Dr Azizan Osman Kantoi Lagi!!!!


Kini, University of Hertfordshire di United Kingdom pula menafikan ada memberi Azizan Osman ijazah doktor falsafah dalam psikologi seperti didakwa penceramah motivasi itu.
read more...

MEMALUKAN!!! Nazri Kritik Tun Mahathir!!!


Siapa tidak kenal Nazri Aziz? Kelantangan beliau mempertahankan kerajaan dan dalam masa yang sama menghentam individu-individu yang menyerang pemimipin kerajaan adalah tidak asing lagi. Datuk Seri Nazri Aziz sekali lagi mengkritik Tun Dr Mahathir Mohamad, dengan berkata menyingkirkan perdana menteri dengan Deklarasi Rakyat sebagai tindakan yang tidak cerdik.
read more...

PERKENAN AGONG : Gagalnya Si "Diktator" Mahathir!!!


Tun Dr Mahathir Mohamad mengakui tidak dapat meyakinkan Yang Dipertuan Agong Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah supaya Datuk Seri Najib Razak meletak jawatan sebagai perdana menteri selepas mengadakan pertemuan pada 15 September lalu.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top