Nuffnang

FAMA Jual Minyak Masak Harga Murah - Badaruddin Amin

Sekadar Hiasan
SELAYANG: Susulan krisis kekurangan minyak masak dalam pasaran, Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (Fama) mengambil inisiatif bagi menstabilkan bekalan minyak masak dalam botol.
read more...

KENAKAN NAJIB : Strategi Mahathir Serang Ringgit?


Mahathir dan pengikutnya terlibat dalam serangan ke atas Ringgit pada tahun 1997 dan, sekali lagi, dia menyerang Ringgit dalam usahanya untuk menggulingkan Najib. 
read more...

CARI PASAL : Penganggur Didenda RM9,500 Hina PM!!! - VIDEO


Alahai... kan tak pasal-pasal kena bayar denda. Sudahlah penganggur. Itu la... ikut rasa binasa. Seorang penganggur didenda sebanyak RM9,500 atau enam bulan penjara setelah mengaku bersalah membuat komen jelik terhadap Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dengan niat untuk menyakitkan hati orang lain menerusi laman sosial Twitter, tahun lepas.
read more...

KANTOI LAGI : Guan Eng Ditempelak ADUN PKR Dan DAP!!!


Wo.. wo...wo..... Mana mau letak lu punya muka wo Guan Eng? Sikalang bukan saja BN yang pertikai, tapi lu punya MP dan lu punya Pakatan sendiri yang persoalkan! Ke lu punya muka memang talak malu punya olang?
read more...

DAH TERANG LAGI BERSULUH : DAP Gunakan Bersih 5 Lagakan Sesama Melayu!!!


Sudah terang lagi bersuluh, tetapi Melayu kita tidak peka atau saja-saja buat tidak endah? Orang Melayu perlu sedar perhimpunan haram Bersih 5.0 yang berlangsung kelmarin adalah strategi DAP untuk melaga-lagakan sesama bangsa itu demi menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14).
read more...

Teliti Botol Berkualiti, Harga Terendah - Hamzah


SHAH ALAM: Penentuan harga botol minyak masak akan dimuktamadkan selepas kerajaan menerima semua maklum balas daripada pengilang. Faktor utama penentuan itu bersandarkan kualiti botol dan harga terendah yang ditawarkan mana-mana pembekal di negara ini.

read more...

PASCA BERSIH 5 : Mahathir Punca Utama Kegagalan Himpunan Kali Ini!!!


Alahai.... Lain yang diharap, tetapi lain pula hasilnya. Majoriti rakyat Malaysia menolak sikap hipokrit Bersih dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) pimpinan Tun Dr. Mahathir Mohamad, kata Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Seri Dr. Salleh Said Keruak.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top