Nuffnang

REALITI : Penang Semakin Nazak Di Bawah DAP!!!


Persoalan utama yang diajukan gadis berkenaan di dalam video bertajuk `Penang, would you hear my story’ telah menjadi tular di media sosial. Rintihan gadis itu yang meluahkan perasaan terhadap perubahan yang telah dibawa Kerajaan DAP Pulau Pinang selepas 10 tahun memerintah negeri itu menceritakan segala keburukan yang telah berlaku sepanjang pemerintahan DAP di negeri tersebut.

read more...

RASUAH : Orang Cina Tidak Kisah - DAP!!!


Orang Cina tidak kisah Rasuah kata Wong Tack, DAP. – 28 Feb 2018

“Orang Cina mempunyai peribahasa: ‘Jika airnya terlalu jernih, tidak ada ikan yang dapat bertahan untuk hidup.’

read more...

PEKAN : "Serangan" Mahathir Makan Diri!!!


Kah....kah....kah.... Sebelum ini heboh diceritakan dan dipublisitikan khususnya menerusi media sosial tentang kedatangan Pengerusi Pakatan Harapan diketuai DAP, Tun Dr. Mahathir Mohamad untuk 'menyerang' kubu kuat Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak di Pekan. 

read more...

VIRAL : Video Goyang Gerudi Dalam Majlis Parti Politik Tersebar!!!


WOW....Satu rakaman video aksi goyang gerudi seorang wanita yang berlaku di majlis anjuran sebuah parti politik di Masai, Johor viral di media sosial sejak semalam.

read more...

LUPA DIRI DAN PERKAUMAN : Taikun Mahathir Semakin Kurang Ajar!!!


“Saya percaya ini masalah manusia sekarang (lupa daratan), bukan dia (Robert Kuok) sahaja, bekas-bekas (pemimpin) kita juga sama, lupa apa waktu mereka ada kuasa".

read more...

JUDI DAN KONSESI : Bila Mukhriz Mahu Tampil Perjelaskan Tindakan Bapanya?


Saya merujuk kepada artikel di MalaysiaKini hari ini bertajuk “Where was Najib when toll deals signed, asks ex-NST editor” (“Di mana Najib ketika perjanjian tol ditandatangani, tanya bekas editor NST”) yang mana cuba menuding jari ke arah Perdana Menteri Dato’ Sri Najib Razak sebagai terlibat dalam konsesi tol, yang kebanyakannya adalah berat sebelah, yang mana diberikan oleh Tun Dr Mahathir semasa beliau berkhidmat, atas sebab Najib juga merupakan anggota kabinet ketika itu.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top