Nuffnang

VIDEO PANAS ANAK MUDA BINTULU MASA SAMBUTAN HARI MALAYSIA

SHITT...... Sape kata Bintulu Daif????? Sakit hati beb... Antara keluhan dan rungutan penduduk asal Bintulu sendiri..Kalau nak banding Bintulu dengan KL, memang la jauh beb. Bukan setakat Bintulu, majoriti ibu negeri-ibu negeri di Semenanjung pun boleh dikatakan daif selain KL dan JB.

Berikut sekadar imbasan :


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Persoalannya di sini, apakah pengertian daif yang sebenar. Tepuk dada, tanya hati. Buka kamus atau search google cari sendiri...
 
read more...

Fenomena Model Ghairah "Hangat" Di Pasaran

SEREMBAN: Pengedaran majalah pengiklanan percuma yang memaparkan gambar model produk kecantikan dalam keadaan seksi dan mengghairahkan di daerah ini menimbulkan rasa kurang senang di kalangan penduduk.
 
 
 
 
Abdul Aziz Abdul Hamid, 53, dari Senawang berkata, pemaparan gambar seksi pada produk iklan itu tidak boleh dibiarkan kerana ia menyentuh sensitiviti dan bertentangan nilai murni masyarakat. “Saya terkejut dan malu melihat banyak gambar model wanita hampir berbogel dan menunjukkan aksi ghairah untuk memperagakan produk kecantikan dalam majalah itu.

“Bagaimana pihak berkuasa termasuk Kementerian Dalam Negeri (KDN) boleh meluluskan lesen pencetakan majalah iklan itu? Perkara ini perlu diberi perhatian serius,” katanya.
 
 
 
 
 
Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) Dusun Nyior, Mohd Rofik Mohd Yusof, 52, berkata, pengedaran majalah pengiklanan itu boleh memberi kesan tidak baik kepada masyarakat terutama golongan muda.

Katanya, pihak berkenaan sepatutnya bukan hanya mementingkan jualan produk mereka bagi meraih keuntungan semata-mata.

“Saya berasa malu melihat majalah seperti itu dan khuatir ia mempengaruhi pemikiran anak-anak serta remaja.
 
 
 
 
“Saya berharap pihak berkuasa memantau dengan memastikan mereka yang terbabit dengan penerbitan majalah itu tidak melanggar syarat,” katanya. Presiden Persatuan Pengguna Negeri Sembilan (Nesca), Khairuddin Yunus menyelar tindakan pihak terbabit yang mempromosikan produk atau perniagaan mereka dengan menggunakan gambar wanita separuh bogel tanpa memikirkan kesan kepada masyarakat.

Katanya, kegiatan pengedaran majalah terbabit di setiap rumah penduduk di taman perumahan di daerah ini bermula sejak awal tahun lalu dan terdapat banyak gambar wanita seksi dipaparkan di dalamnya.
 
 
 
 
“Pengedaran majalah iklan itu menimbulkan rasa kurang senang ibu bapa kerana bimbang ia boleh mempengaruhi sikap dan pemikiran anak remaja mereka.

“Walaupun mereka mungkin memiliki lesen daripada pihak berkuasa, tetapi isi kandungan yang dipaparkan tidak sesuai kerana pembacanya merangkumi semua peringkat masyarakat,” katanya.
- MyMetro
read more...

Keputusan UEFA Champion League 19-09-2012

Keputusan Perlawanan UEFA Champions League 19 September 2012
Day
Date
Group
Team
Skor
Team
Wed
19/9
A
DINAMO ZEGRAB
0 - 2
PORTO FC


A
PSG
4 - 1
DYNAMO KIEV


B
MONTPELLIER
1 - 2
ARSENAL


B
OLYMPIAKOS
1 - 2
SCHALKE 04


C
MALAGA
3 - 0
ZENIT


C
AC MILAN
0 - 0
ANDERLECHT


D
DORTMUND
1 - 0
AJAX


D
REAL MADRID
3 - 2
MAN. CITY


 
  
 
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top