Nuffnang

SEMAKIN SASAU : Mahathir Puji Kit Siang Sebagai Pendakwah Terbaik?


Apa dah jadi dengan Mahathir? Pengerusi Pakatan Harapan Tun Dr Mahathir Mohamad memuji pemimpin DAP Lim Kit Siang sebagai “pendakwah” terbaik kerana menyampaikan petikan ayat al-Quran kepada peguam negara.
read more...

KUBU KUAT : Shahrir Tempelak Propaganda Muhyiddin!!!


“Itu pandangan dia dan berhak berkata demikian,” kata Tan Sri Shahrir Abdul Samad merujuk kenyataan Presiden PPBM, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang mendakwa kononnya kawasan rancangan FELDA bukan lagi kubu kuat Barisan Nasional (BN).
read more...

CURANG : Kerja Shif Punca Perceraian Sektor Kesihatan Tinngi - CUEPACSSetiap pasangan yang berkahwin mengimpikan sebuah mahligai yang bahagia yang kekal hingga ke akhir hayat. Namun begitu, seringkali dilihat istilah penceraian sering digunapakai oleh pasangan sebagai jalan pintas untuk menamatkan sesebuah konflik. Penceraian atau talak membawa maksud memutuskan hubungan suami – isteri daripada hubungan pernikahan atau perkahwinan yang sah menurut syariat islam. 
read more...

MENONGKAH ARUS : Kenyataan Mahfuz Persenda PAS?


Di mana "maruah" PAS? Dimana juga kejantanan mereka? Jika sebelum ini Husam, Khalid Samad dan Mohamad Sabu antara "langau" yang berjaya "dikeluarkan", mengapa "langau" yang seekor ini  masih dibiarkan membuat onar di dalam PAS?
read more...

PERJANJIAN LONDON : Apakah Yang Tersirat Di Sebalik Pertemuan Mahathir - Nurul Izzah?


APABILA gabungan parti pembangkang bersetuju dan kemudian mengumumkan barisan kepemimpinan baharu, timbul persoalan apakah yang sebenarnya dicapai di sebalik pengumuman itu?
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top