Nuffnang

KANTOI!!! Wanita Malu Besar Helah Dikesan Pengusaha Restoran!!!


Seorang wanita yang dikatakan berniat tidak elok kepada satu pengusaha restoran di Segamat, Johor dengan menuduh makanan yang dijual di situ mahal padahal ada perkara tidak baik yang dilakukannya.
read more...

AWAS : Produk Berlogo Halal Palsu Di Pasaran Lembah Klang!!!


Sebuah kilang memproses kicap, cuka, tauchu dan sos di kawasan perindustrian Meranti Jaya di sini yang diserbu buat kali kedua, didapati tidak memiliki sijil halal dan menggunakan logo halal palsu pada produknya.

read more...

AWAS!!! Ciuman Maut Mahathir!!!


Sejarah Mungkin Berulang?

Menteri Multimedia dan Komunikasi, Datuk Seri Salleh Said Keruak mengingatkan bekas ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim supaya tidak lupa berhubung apa yang berlaku pada tahun 1998.
read more...

SKANDAL S*KS : Bila Muhyiddin Akan Junjung Al-Qur'an?


SKANDAL s*ks yang menyelubungi bekas Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin dilihat semakin parah. Ironinya pihak pembangkang mengambil jalan mudah dengan menyalahkan pihak UMNO dalam kemelut ini.
read more...

SAMAN MAHATHIR : DOJ Gesa Kerajaan Malaysia Ambil Tindakan!!!


Jabatan Kehakiman (DOJ) Amerika Syarikat (AS) didakwa menasihati kerajaan Malaysia supaya mengambil tindakan tegas ke atas bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad kerana berterusan membuat dakwaan palsu kata Presiden Pertubuhan Minda dan Sosial Prihatin (PMSP), Ramesh Rao.
read more...

RUU 355 : Jamil Khir Sekolahkan MP DAP!!!


Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Jamil Khir Baharom menyekolahkan seorang Ahli Parlimen DAP secara terbuka dalam wacana anjuran Karangkraf kerana tidak memahami isu berhubung pindaan RUU 355 atau Akta Mahkamah Syariah (bidang kuasa jenayah) 2016.
read more...

HENDAK KIAMAT? Kejutan Mahathir - Anwar Di Mahkamah Tinggi KL!!!


Jarang-jarang berlaku, Tun Dr Mahathir Mohamad hadir ke Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur bagi menyatakan sokongan terhadap permohonan Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi mencabar Akta Majlis Keselamatan Negara (MKN) 2016.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top