Nuffnang

MANGSA : Kami Berhenti Sebelum Pemandu Wanita Yang Bermain HP Merempuh!


"Kami berhenti dalam 10 minit, tiba-tiba saya nampak sebuah kereta memecut laju menuju ke arah kami dan terus merempuh kami," kata seorang mangsa yang terselamat dalam kejadian rempuhan pagi tadi. 
read more...

TIDAK BERDISIPLIN : Doktor Pelatih Suarakan Ketidakpuasan


Menjadi pemegang peranan paling bawah biasanya menyukarkan, dan sesetengah doktor pelatih berkata mereka boleh tangani keadaan itu, tetapi tidak tahan bila terus “dibelasah” pegawai atasan mereka.
read more...

MUKTAMAD : Bye-Bye Parti Bunga....


Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang hari ini mengulangi pendirian tidak akan bekerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) jika parti itu menjalin hubungan dengan DAP dan Amanah.

Katanya, keputusan itu adalah muktamad selaras dengan garis panduan yang ditetapkan PAS sebelum ini.
read more...

PERGUNA HUDUD : Nik Abduh Perli MAZA Dengan Muatnaik Video Ceramah Bapanya?


“Semua orang alim didengar hujahnya. Tetapi kadang-kadang, agar kita tidak lemah dan ragu-ragu, kita juga harus mendengar orang alim menasihati orang alim yang lain” kata Ketua Pemuda PAS, Nik Mohamad Abduh Nik Abdul Aziz.

read more...

CUEPACS : Buang Kakitangan Awam Rendah Tak Selesai Masalah!!!


Kongres Kesatuan Pekerja-pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs) menolak cadangan bekas ketua setiausaha perbendaharaan, Tan Sri Mohd Sheriff Mohd Kassim agar kerajaan membuang kakitangan berjawatan rendah untuk mengurangkan beban kewangan.

Presidennya, Datuk Azih Muda berkata cadangan yang diutarakan Shariff tidak masuk akal kerana ia tidak menyelesaikan masalah sebaliknya memberi impak negatif kepada sektor perkhidmatan awam di negara ini.
read more...

BERKERAT ROTAN : PAS Sanggup Merangkak Kepada Allah Daripada "Dicium" Mahathir!!!


Kerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) sukar dilakukan kerana mereka berpakat dengan parti yang menentang prinsip PAS, kata ketua Pemuda PAS Pulau Pinang.

Afnan Hamimi Taib Azamudden berkata kerjasama antara mereka tidak mungkin berlaku walaupun Pengerusi PPBM Tun Dr Mahathir Mohamad “mencium kaki” pemimpin PAS, dalam cubaan membentuk pakatan pilihan raya.
read more...

RM90 JUTA : Laporan Polis Pemuda PAS Ke Atas ADUN PAN


Pemuda PAS Kelantan di seluruh kawasan di Kelantan hari ini membuat laporan polis terhadap Adun Salor Datuk Husam Musa yang mendakwa pemimpin PAS menerima RM90 juta daripada Umno.

Pemuda PAS Pasir Mas dan Rantau Panjang membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Pasir Mas.
read more...

CAMPURTANGAN URUSAN AGAMA : NGO Desak Suruhanjaya Diraja!!!


Kenyataan Media
13 Februari 2017

PENCEROBOHAN KE ATAS AGAMA ISLAM DAN KUASA MUTLAK YANG DI-PERTUAN AGONG.
read more...

KISAH RAKYAT : Hidayu Kongsi Kegembiraan Suami Dan Kekasih Bawah Umurnya Telah Ditahan!!! (VIDEO)


Lelaki yang didakwa isterinya melakukan hubungan seks dengan pelajar tingkatan 3 di atas katil kelamin mereka ditahan polis semalam.

Penahanan dipercayai dibuat oleh pasukan dari Ibu Pejabat Polis Daerah Seri Alam, Johor.
read more...

MENGHINA DAN MELAMPAU!!! Mahathir Gelar Nelayan Sebagai Pengemis!!!


Dia lainlah, kekayaan yang dimilikinya entah berapa keturunan pun tak tahu bila akan habis. Kekayaan di dalam mahupun di luar negara (katanya tak boleh bawa masuk Malaysia) tidak terhitung banyak hasil "simpanan" selama 22 tahun sebagai Perdana Menteri.

Tak perlulah sampai menghina kekurangan  orang lain. Go­longan nelayan menyifatkan anggapan Tun Dr. Mahathir Mohamad terhadap mereka yang menerima bantuan kerajaan se­bagai pengemis, merupakan penghinaan yang keterlaluan.
read more...

KANTOI SUDAH!!! "Lawak Azmin" Berpunca Dari Surat Terbuka Ini?


Wow..... Satu peluru tiga yang kena ni. Satu pendedahan dan pembongkaran yang perlu dijelaskan atau "dibersihkan" baik oleh Azmin Ali, Rafizi Ramli mahupun pihak SPRM itu sendiri.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top