Nuffnang

KENA CEKUP : Jamal Sekinchan Dan 7 Lelaki Ditahan PDRM


Wajar. Itu bukan cara kita. Bukan budaya kita. Dan kita tidak mahu perlakuan sebegini akan menjadi amalan baik kepada parti-parti pro BN mahupun pro bembangkang.
read more...

UNDI MELAYU : Kejayaan DAP Di Sebalik Rebahnya Seorang Negarawan


Dalam politik apa yang terzahir adalah tidak sama dengan apa yang di hati. Semuanya penuh muslihat dan tanda tanya. Hari ini kawan, hari esok jadi lawan. Hari ini Negarawan, esok lupa mungkin pengkhianat atau penderhaka. Segala-galanya tidak mustahil demi meneruskan kelangsungan politik dan cita-cita mereka.

read more...

RASIONALISASI PEMBANGKANG : 700 Ribu Penjawat Awam Bakal Ditamatkan Perkhidmatan!!!


Pada 3 Oktober 2017, Datuk Seri Najib telah mengumumkan beberapa berita baik akan diterima oleh penjawat awam untuk seluruh 1.6 juta penjawat awam dalam Bajet 2018 yang akan dibentangkan pada 27 Oktober ini.
read more...

MEMALUKAN : Tersungkurnya Negarawan Di Kaki DAP!


Empat hari lepas, Malaysia Today mendedahkan Mahathir telah beri derma RM1 billion kepada Kit Siang untuk membolehkan dia menjadi Pengerusi Pakatan Harapan. Selain itu, Mahathir juga dikatakan memberikan derma itu dengan balasan meletakkan Mukhriz di tempat yang selamat untuk bertanding dalam PRU14 nanti.

read more...

VIRAL!!! Subhanallah.... Jasad Arwah Tahfiz Muda Yang Digali Semula Masih Utuh


EKSKLUSIF!! Jenazah pelajar tahfiz, Mohamad Thaqif Amin Mohd Ghaddafi yang meninggal dunia 26 April lalu digali semula pagi ini oleh pihak hospital dengan kebenaran dari mahkamah serta bersaksikan polis bagi mencari punca kematiannya.

read more...

BONGKAR!!! Perjanjian Sulit Mahathir-Kit Siang Bernilai RM 1 Billion?


Wow...... Betullah apa yang diperkatakan mengenai Mahathir selama ini. Setiap tindakan dan gerakannya penuh dengan seribu macam muslihat dan tanda tanya. Persoalannya adakah pendedahan ini yang diperoleh daripada sumber dalaman DAP akan diterima atau ditolak rakyat?

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top