Nuffnang

JANGKITAN VIRUS : Sultan Johor Dimasukkan Ke HSA


JOHOR BAHRU – Sultan Johor, Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar dimasukkan ke Hospital Sultanah Aminah (HSA) di sini, kerana jangkitan virus dan gastritis.

read more...

CINA BABI : DAP Tidak Pernah Guris Hati Melayu - Tony Pua


Kah... kah.... kah...... baiknya DAP. Tidak pernah keluarkan ayat dan perkataan yang mengguris bangsa lain. Lawak apakah ini?
read more...

AZMIN DI MANA? Memboikot Atau Diboikot?


Hang pi mana.... Hang pi mana... Hang pi mana Azmin? Ketiadaan kelibat Datuk Seri Azmin Ali bagi membantu kempen calon Parti Amanah Negara (Amanah) di Sungai Besar seolah-olah mengesahkan desas-desus bahawa Menteri Besar Selangor itu tidak merestui calon parti yang mewakili Pakatan Harapan.
read more...

IKUT KE MANA SAJA : Ratu Naga Emosi Dan Terdesak - CheGu Bard


Apa citer ni? Main serang-serang sidang media orang lain ni? Pengerusi Solidariti Anak Muda Malaysia itu mencabar Ratu Naga membuat laporan polis untuk membuktikan dia tidak bersalah.
read more...

TERBUKA : Penjawat Awam Perlu Sedia Terima Kritikan - Mahkamah Rayuan


PUTRAJAYA: Mahkamah Rayuan memutuskan bahawa pegawai awam perlu bersikap terbuka terhadap kritikan orang ramai dan oleh itu mereka perlu dihalang daripada menyaman media kerana memfitnah atas kedudukan rasmi masing-masing.

read more...

ASTAGHFIRULLAH : Lelaki Meroyan Akibat "Bunyi Bising" Masjid!!!


Ya Allah, beristighfar panjang-panjang dibuatnya apabila membaca status seorang lelaki yang dikongsikannya di facebook. Bila ada penganut agama lain mencaci agama kita, pasti kita akan rasa marah.. Betul tak?? Tapi kalau saudara Islam kita yang mencaci agamanya sendiri, macam mana pulak yer?? 

read more...

KERAJAAN BADUT? Status PAS Dan AMANAH Dalam Kerajaan Selangor Dipersoal!!!


Tidak perlu orang "maha cerdik" pun untuk menilai dan melihat kecelaruan dalam kerajaan Negeri Selangor. Kedudukan exco-exconya yang membentuk kerajaan negeri itu sendiri "menggambarkan" mereka tidak sehaluan tetapi "bersatu" hanya demi kuasa dan kepentingan peribadi semata-mata. 
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top