Nuffnang

PEMILIHAN UMNO : Khairy Menongkah Arus?


Ketua Pemuda UMNO Khairy Jamaluddin tidak bersetuju jawatan tertinggi parti itu tidak dipertandingkan pada pemilihan akan datang.

read more...

TERJAWAB : Peti Besi Lama Najib Akhirnya Berjaya Dibuka!!!


Peti besi di kediaman peribadi Datuk Seri Najib Razak di Jalan Langgak Duta, Taman Duta, yang berjaya dibuka tersimpan mata wang asing lama yang kecil jumlahnya.

read more...

APA SEBENARNYA? KJ Akhirnya Pecah Rahsia 1MDB?


Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Khairy Jamaluddin menafikan sekeras-kerasnya laporan satu artikel dari vharian.blogspot.my bertajuk ‘Memang ada petanda Najib menyeleweng-KJ akhirnya pecah rahsia 1MDB’.

read more...

GOPOH : Tun Daim Selar Pemimpin Muda Pakatan Harapan!!!


Pengerusi Majlis Penasihat Kerajaan, Tun Daim Zainuddin berkata terdapat golongan yang gopoh dan tidak sabar dalam pentadbiran Pakatan Harapan (Harapan) dan mengkritik keputusan Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad biarpun untuk kebaikan gabungan itu.

read more...

PEMBERSIHAN : Tun M Tidak Berlengah Lagi


Tun Dr Mahathir Mohamad dengan pantas melaksanakan "langkah-langkah pembersihan" sejak menerajui Pakatan Harapan (PH) mencapai kemenangan dalam Pilihan Raya Umum pada 9 Mei, dan satu perkara yang pasti ialah beliau tidak akan menyembunyikan apa-apa salah laku dalam pentadbiran yang lalu.

read more...

POLITICAL MASTER : PM Arah Penjawat Awam Berani Nyatakan Kebenaran

Berani menyatakan kebenaran kepada 'tuan politik' (political master) merupakan antara intipati dalam senarai panjang arahan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top