Nuffnang

FAKTOR KESELAMATAN : Program Nothing To Hide Dibatalkan!!!


KUALA LUMPUR, 5 Mei – Ketua Polis Negara telah mengeluarkan arahan agar program Dialog PM Bersama NGOs ” Nothing To Hide” yang dianjurkan oleh Sukarelawan Peguam Malaysia (SukaGuam) yang berlangsung pada 5 Jun ini dibatalkan.

read more...

KELUAR AWAL : Khairy Antara 3 Menteri "Tinggalkan" Mesyuarat Jemaah Menteri?Ketika timbul spekulasi terdapat perselisihan menteri-menteri berhubung pengendalian 1MDB, tiga anggota kabinet dilapor keluar awal daripada mesyuarat kabinet hari ini.

read more...

TAKBIR!!! Syor Putus Hubungan Dengan DAP Diluluskan!!!


Penulis amat teruja dengan perkembangan terbaru ini. Bukan apa, sekurang-kurangnya agama Islam tidak akan dengan sewenang-wenangnya dipermainkan oleh pemimpin politik khususnya yang bersekutu dalam PR. Biar apa jua alasan, agama bukanlah sesuatu yang boleh "dicagarkan" demi kelangsungan politik masing-masing.

read more...

VIDEO : Bukti Jelas Haron Din Dan Ulama Ditolak PAS Liberal!!Penulis dah semakin keliru dengan perjuangan sesetengah pimpinan PAS ni. Kalau mereka dengan bangga dan bongkaknya mendakwa merekalah pejuang agama dan pewaris Nabi, akan tetapi mengapa dan kenapa pula keputusan Dewan Ulama mereka engkari dan persendakan? Apatah lagi untuk akur dan mematuhinya.

read more...

DAKWAAN SAMM : Dua Tun Punca Masalah MAS Hari Ini!!!


Masalah yang dihadapi MAS berpunca daripada kesilapan Dr Mahathir menyerahkan syarikat itu kepada kroninya, Tan Sri Tajuddin Ramli pada 1993.

read more...

VIDEO : PANASSS!!! Pendedahan Dr Hassan Ali Yang Menggemparkan!!!


PANASSS!!!! Dah ramai yang meroyan dengan apa yang Dr Hassan Ali dedahkan melalui video ini. Golongan-golongan liberal dalam PAS yang lebih rela bersekongkol dengan DAPig dan Parti Kencing Rakyat mula menyerang beliau dengan pelbagai cara. 

read more...

ADA BERANI? PM Syor Menteri Letak Jawatan!!!


Hah.... cakap banyak tak berguna. Setuju sangat dengan saranan PM kali ini. Apa guna masih kekal dan selesa bersama pimpinan kerajaan andainya dasar-dasar kerajaan sendiri dipertikai?

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top