Nuffnang

JANDA TERLAMPAU : Athirah Kini Diburu Polis!!!


Wow......ni ape kes ni? Cemburu? Iri hati atau gila talak? Tapi jangan lah sampai macam ni. Awak tu perempuan, muda dan cantik juga. Jangan lakukan tindakan yang melampau seperti ini. Rasionallah sikit. Geram atau marah macam mana sekalipun mesti ada jalan penyelesaiannya. 
read more...

PULAK!!! Pemandu Gen2 Sebabkan Kemalangan Punyai Kad OKU


Macam-macam..... Remaja perempuan yang memandu melawan arus sehingga menyebabkan seorang maut, dilaporkan memiliki kad Orang Kurang Upaya (OKU) yang dikeluarkan oleh Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM).
read more...

SETUJU? Tukar Mayat Jong Nam Dengan 9 Rakyat Malaysia Di Kora Utara


Ada kemungkinan Putrajaya akan menyerahkan mayat Kim Jong Nam bagi memastikan 9 rakyat Malaysia yang terperangkap di Korea Utara dapat pulang dengan selamat.
read more...

BONGKAR : Panik Dan Khayal Punca Model Sambilan Pandu Lawan Arah!!!


Panik. Itu punca seorang remaja perempuan bertindak memandu keretanya melawan arus di Lebuh Raya Utara-Selatan pagi semalam, sehingga menyebabkan seorang maut.
read more...

KISAH BENAR : Pengasuh Mengaku Selepas Diugut Lapor Perlakuan Kepada Polis


"Terkejut tengok botol-botol susu anak dah berkerak, puting botol susu dah jadi kuning. Padahal kami ada bekalkan berus botol susu dan pencuci botol susu. Yang dibekalkan pun masih ada banyak lg.. Begitu juga dengan pampers, sebungkus ada 76 keping.. tapi waktu tu ada satu tingkat lagi dan beberapa keping dari tingkat atas.. Patutlah naik ruam punggung anak.."

read more...

PRN AWAL : SPR Sabah Beri Petunjuk?


Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) sudah bersedia sepenuhnya untuk mengadakan pilihan raya negeri (PRN) awal di Sabah. Pengerusinya, Datuk Seri Mohd Hashim Abdullah, berkata pihaknya sudah mengadakan latihan dan simulasi berterusan untuk mempersiapkan setiap kakitangan bagi menghadapi sebarang bentuk pilihan raya. 
read more...

KOLOT : Ulama PAS Jawab Dakwaan Bekas Menteri


“Kalau kolot, ortodoks, jumud, kita tak ada pengikut kita. Kita mempunyai pengikut yang ramai dan Islam kita bawa adalah Islam yang mengikut Sunnah Wal Jamaah berdasarkan kepada Al-Quran, Sunnah dan juga qiyas.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top