Nuffnang

AWAS!!! Pemilik Akaun Maybank Jangan Terpedaya!!!


Pemilik akaun bank Maybank diminta berhati-hati sekiranya menerima panggilan mencurigakan kononnya daripada pihak bank mendakwa terdapat tunggakan pembayaran untuk pinjaman peribadi. 
read more...

RASUAH BOLASEPAK : Siapa Pemain Dalam Radar SPRM?"Saya akui ada nama tertentu dan sekiranya kami dapat keterangan (bukti), kami akan ambil tindakan. Ini amaran kepada kamu semua (pemain) lebih baik berhenti. Terdapat sesetengah orang (pemain) mungkin SPRM tidak boleh kesan, tetapi sekali kita tahu, kita akan menyiasat dan implikasinya selepas itu ialah kamu boleh dilarang (bermain) seumur hidup. 
read more...

SIAPA YANG RUGI : Antara PAS, DAP Dan Orang Melayu


BERDASARKAN sejarah politik, Pas dan UMNO sememangnya ‘musuh politik’ sejak 1950-an lagi. Kedua-dua parti pernah bersatu seketika dalam Barisan Nasional (BN) selepas peristiwa 13 Mei 1969. Bagaimanapun ini tidak lama, pada 1978, Pas meninggalkan BN.
read more...

PERSENDA PM : Stesen TV Singapura Dan Najib Ali Mohon Maaf!!!


Stesen televisyen Singapura, Mediacorp Channel 5 dan Najip Ali hari ini meminta maaf kepada Datuk Seri Najib Tun Razak berikutan satu segmen yang dikatakan mempersendakan Perdana Menteri Malaysia itu dalam rancangan OK Chope!.
read more...

KISAH RAKYAT : Di Sebalik Kisah Pengayuh Basikal Bawa Tiga Murid


Terselit 1001 kisah di sebalik gambar tiga pelajar sekolah yang 'diangkut' seorang lelaki warga tua dengan sebuah basikal yang tular di media sosial baru-baru ini.

Bapa kepada tiga pelajar berkenaan, Rasuludin Jamal Mohammed, 40, berkata, disebabkan gambar yang dirakamkan orang awam di Alor Setar, Kedah itu juga, kehidupan mereka sekeluarga menjadi lebih baik.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top