Nuffnang

SESAT DAN MENYESATKAN : Siti Kassim Pertahan Majikan Larang Wanita Bertudung!!!


Golongan majikan bebas untuk menentukan peraturan tidak mengambil perempuan bertudung bekerja dengan mereka, tegas peguam kontroversi Siti Kasim.

read more...

SYOK SENDIRI : Mahathir Sekolahkan Rafizi!!!


Baru sahaja pagi tadi saya mengulas mengenai rancangan Pengerusi INVOKE Centre, Rafizi Ramli, yang sedang giat menyebarkan surat jemputan kepada rakan-rakan beliau supaya menghadiri majlis kutipan dana RM5 juta bagi menampung perbelanjaan tinggi INVOKE Centre.

read more...

TIDAK BERASAS DAN MELAMPAU : Larangan Bertudung Pekerja Hotel Langgar Perlembagaan!!!


Sebarang dasar larangan pemakaian tudung seperti yang dilapor dibangkitkan Persatuan Hotel-Hotel Malaysia (MAH) adalah bertentangan dengan Perlembagaan negara, kata Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki.

read more...

DISNASTI LIM : Kongres Khas DAP Serlahkan Kelompok Radikal Sebenar!!!


Agenda "Malaysian Malaysia" dan pembentukkan negara sekular yang diperjuangkan DAP semakin lancar dengan berkuasanya kelompok pro Dinasti Lim di dalam DAP.

read more...

BUTA KE APA? Guan Eng Dakwa Tiada Bantuan Pusat Kepada Mangsa Banjir!!!


Dalam sidang media baru-baru ini Lim Guan Eng sebagai Ketua Menteri Pulau Pinang mendakwa kerajaan Pusat tidak memberi bantuan kepada Kerajaan Pulau Pinang dan mangsa banjir.

read more...

BIAR BETUL : Kajian Dedahkan Wanita Dan Lelaki Malaysia Paling Setia


Rakyat Malaysia dikatakan paling setia dari segi emosi ketika bercinta tetapi pemahaman mereka mengenai kecurangan berbeza antara golongan lelaki dan wanita.

read more...

RASUAH : Lagi Kes Berprofil Tinggi Akan Didedahkan SPRM


“Kita tunggu lah. Jadi orang tertanya-tanya, kalau saya dah bagi tahu, tak saspens. Ini yang sebenarnya menjadi kegerunan bagi mereka yang terlibat dengan rasuah. Adakah mereka disiasat minggu hadapan atau bagaimana,” katanya kepada pemberita sempena Program Ziarah Kasih SPRM Siri 4/2017 semalam.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top