Nuffnang

BONGKAR : Raja Petra Dedah Taktik Licik Mahathir Untuk Mukhriz!!!


Mungkin kita boleh mengagak atau meramalkan perancangan menjadikan Mukhriz sebagai Perdana Menteri oleh Mahathir, namun kita tidak tahu bagaimana ia akan dilaksanakan.

read more...

PEMBUNUHAN BILL KAYONG : Pemimpin PKR Dipanggil Polis!!!


Kerana pulut santan binasa, kerana mulut badan binasa. Seorang pemimpin PKR negeri dipanggil polis hari ini untuk diambil keterangan berhubung catatan Facebook yang menuduh wakil rakyat dan pegawai kerajaan bertanggungjawab atas pembunuhan Bill Kayong.
read more...

VIDEO : ROHINGYA - Kenyataan Ketua Sami Malaysia Hanya Untuk Melepaskan Diri


Kenyataan Ketua Sami Malaysia mengenai isu yang terjadi di Arkine khususnya adalah satu kenyataan yang tidak bertanggungjawab dan hanya bersifat untuk melepaskan diri. Kenyataan yang menyatakan Sami Buddha di Myanmar yang mengetuai pembunuhan rakyat Rohingya adalah Sami yang palsu sungguh tidak berasas.

read more...

CARI PENYAKIT : Wanita Ditahan Tulis "BABI" Pada Kertas Saman!!!


Biadap atau kurang ajar? Bila lakukan kesalahan tu terima sajalah akibatnya, bukan dengan memaki atau menghina anggota yang melaksanakan tugas mereka. Seorang wanita berusia 53 tahun ditahan selepas dia menulis perkataan 'babi' pada kertas saman yang dikeluarkan terhadapnya.
read more...

LIWAT II : Cubaan Terakhir Anwar Gagal!!!


Tiada lagi peluang. Tiada lagi prosiding mahkamah. Semuanya telah dimuktamadkan! Datuk Seri Anwar Ibrahim gagal dalam cubaan terakhirnya untuk menggunakan saluran mahkamah untuk membersihkan dirinya daripada sabitan tuduhan liwat selepas Mahkamah Persekutuan hari ini menolak permohonan semakan kesnya.
read more...

BONGKAR : Kerajaan DAP Pulau Pinang Akan Dikuburkan?


Bekas Naib Pengerusi DAP, Zulkifli Mohd Noor memberi amaran akan menggunakan semua pengetahuannya untuk menjatuhkan kerajaan negeri Pulau Pinang pimpinan parti itu pada pilihan raya umum akan datang.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top