Nuffnang

SIASAT SEGERA! Lelaki Dakwa JKM "Songlap" Wang Kebajikan OKU!!!


SEORANG lelaki mendakwa ibunya yang merupakan orang kelaianan upaya (OKU) tidak pernah menerima bantuan daripada Jabatan Kebajikan Masyarakat Negeri Kedah (JKM), biarpun permohonan bantuan telah diluluskan jabatan itu.
read more...

JELIK DAN TAHYUL : Polis Tahan Lelaki Hina Sultan Johor


JOHOR BAHRU: Polis Johor menahan seorang lelaki di Pulau Pinang semalam kerana dipercayai membuat kenyataan jelik berunsurkan tahyul terhadap Sultan Ibrahim almarhum Sultan Iskandar.
read more...

ANGKUH DAN DENDAM : Tun M Dan Muhyiddin Pertaruhkan Negara!!!


Parti ciptaan Tun Dr Mahathir, Pertubuhan Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) sedang rancak menyusun pentadbiran dan strategi untuk menggamit rakyat menyertai parti dan menumbangkan Barisan Nasional pada PRU akan datang.
read more...

SALAH SIAPA : PTPTN Umum Tiada Lagi Pinjaman Penuh!


Berikutan kutipan balik pinjaman yang tidak mencapai sasaran, Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) memaklumkan pihaknya tidak lagi dapat memberikan pinjaman penuh kepada pelajar yang mendapat tempat di institusi pengajian tinggi (IPT).
read more...

ANTI ISLAM : Muhyiddin "Barua" Baru DAP?


Begitu mudah Tan Sri Muhyiddin Yassin dan puak Pakatun membuat pusingan U MENATANG DAP yang suatu ketika dahulu menjadi MUSUH UTAMA kepada kerajaan. 
read more...

VIDEO : Cabaran Muhyiddin Buat Najib Di PRU14!!!


Wow.... berapinya bekas Timbalan Najib Razak ni. Cuma sedikit pelik apabila yang mencabar minta orang yang dicabar datang ke kubunya bukan menyerang di kubu lawan. Kah...kah...kah....

read more...

KETERLALUAN : Peringatan Najib Buat Tun Mahathir!!!


Tidak salah andai yang tua menasihati yang muda, yang lama menasihati yang baru, namun semua itu ada hadnya. Yang tua tidak semestinya betul, dan yang lama tidak semestinya serba mengetahui.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top