Nuffnang

PERALIHAN KUASA : Hadi Sahkan Kemungkinan Akan Berlaku!!!


Spekulasi bahawa Kerajaan Selangor pimpinan Datuk Seri Azmin Ali akan bertukar tangan seolah-olah bakal menjadi realiti selepas Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang ‘tidak menolak kemungkinan’ berlaku peralihan kuasa pemerintahan di negeri itu.
read more...

PANASSS!! Ahli Politik Disiasat SPRM Kes Berprofil Tinggi?


Wow... wow.... wow..... kes rasuah berprofil tinggi tu. Di pihak pembangkang kah? Atau di pihak Barisan Nasional kah? Segalanya mungkin andai mengambil kira kenyataan terbuka Ketua Pesuruhjaya SPRM Dato Dzulkifli Ahmad.
read more...

UMUR PERSARAAN : Mencari Rasional CUEPACS Di Sebalik Umur 62 Tahun


TIDAK memadaikah umur persaraan penjawat awam kini pada 60 tahun? Haruskah ia dilanjutkan lagi sehingga kepada 62 tahun?

Tetapi inilah yang sedang diusahakan oleh Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs).
read more...

KEBEJATAN : Pesan Hannah Yeoh Buat Zairil Dan Diana....


Hannah Yeoh DAP pada tahun 2012 berkata:
“Ahli-ahli politik yang menghargai keluarga, perkahwinan, pasangan mereka […] harus tidak sesekali menjadi seperti ahli-ahli politik dari BN. Sebahagian daripada mereka, anda tahu, telah memperkecilkan institusi perkahwinan dan juga memalukan pasangan mereka kepada umum kerana zina.”

read more...

AKHBAR CINA : DAP Silap Strategi Walau Kuasai 80% Sokongan Kaum Cina!!!


Akhbar Kwong Wah Daily melaporkan DAP mendapat sokongan 80% dari kaum mereka sehingga menguasai 37 Kerusi Parlimen. Fakta ini wajib diingati bagi merencana strategi menghadapi PRU akan datang. Hanya 20% yang sokong Barisan.
read more...

KECUNDANG? DILEMA AZMIN DAN KERAJAAN PAKATAN DI SELANGOR KETIKA INI!!!!


KHABAR ANGIN  BERTIUP KENCANG KETIKA INI.....

Baik di pihak BN mahupun PR, khabar angin dan pelbagai cerita mengenai Kerajaan Selangor hebat diperkatakan di kalangan pemimpin dan pengikut politik masing-masing.

Khabarnya dalam masa terdekat 4 ADUN PKR + 2 ADUN Bebas bakal mengadap Tuanku Sultan Selangor.

read more...

MENTERI BESAR : Petanda Azmin Akan Tersingkir Dalam Masa Terdekat?


Hasrat Menteri Besar, Azmin Ali akan mengadakan pertemuan bersama Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Pakatan Rakyat minggu ini bagi membincangkan cadangan pembubaran Dun Selangor kerana terputusnya hubungan PAS dengan Pakatan Rakyat mungkin tidak tercapai.
read more...

TAMATKAN F1 : Setelah 17 Tahun Kita Diperbodohkan?Pada mulanya, saya 70% menyokong Malaysia menghentikan Formula Satu tetapi selepas mendengar apa yang bekas pemilik F1 berusia 86 tahun yang bodoh Bernie Ecclestone berkata, saya sekarang 150% menyokong. 
read more...

JAKIM VS AZMIN : Adakah Azmin Kantoi Berbohong?


Siapa yang korang nak percaya? Azmin si Menteri Besar kah? Atau JAKIM kah? Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) mengkritik Datuk Seri Mohamed Azmin Ali kerana mengaitkan mereka dengan konsert Selena Gomez, pada Julai tahun lalu.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top