Nuffnang

ATEIS : Kegilaan PAN Yang Memalukan Islam!!!


Parti serpihan PAS (PAN) berpendapat, golongan ateis boleh bebas menyebarkan fahaman mereka kepada umat Islam kerana fahaman itu tidak ditafsirkan sebagai satu agama menurut undang-undang.

read more...

FITNAH : Giliran PPIM Kena Serbu Dengan "Longkai!!!!"


PERSATUAN Pengguna Islam Malaysia (PPIM) dan Persatuan Pengguna Jalan Raya Kebangsaan (PPJK) memohon maaf atas penularan video di media sosial yang mendakwa kumpulan 'longkai' atau pekerja trak tunda mengambil kesempatan terhadap pengguna jalan raya yang mengalami kerosakan atau kemalangan kenderaan.

read more...

IGAUAN BURUK : Mukhriz "Malu Besar" Di Kubu Sendiri


Baru-baru ini telah berlangsungnya ceramah oleh Pengerusi Pakatan Harapan Kedah, Mukhriz telah dilaporkan diaibkan semasa berceranah di Kampung Baru, Pedang. Pada mulanya ceramah berkenaan disasarkan sejumlah 1,000 orang walaupun mengikut logik akal kawasan ceramah itu hanya mampu memuatkan 10,000 orang sahaja. 

read more...

SETUJU? Pelajar Terlibat Buli Dihantar Sertai Latihan Polis @ Tentera?


Pelajar yang terbabit dalam salah laku disiplin, khususnya membuli di sekolah akan dihantar menjalani latihan bersama Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dan Polis Diraja Malaysia (PDRM).

read more...

TIPU FAKTA : Syarikat Rokok Didenda Iklan RM1 Juta Sejam Di Amerika!!!


Bermula semalam, syarikat gergasi rokok di Amerika Syarikat mula mengambil ruang iklan muka surat penuh di akhbar harian sehingga Mac depan untuk membuat pengakuan yang merokok boleh menyebabkan maut, selepas arahan mahkamah.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top