Nuffnang

LETAK JAWATAN!!! Cubaan Tun Mahathir Digagalkan Pandikar Amin Mulia?


Tan Sri Pandikar Amin Mulia sudah mengumumkan peletakan jawatannya sebagai speaker Dewan Rakyat, dakwa Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini.

read more...

VIDEO : Pelajar Muslim Dipaksa Makan Daging Babi!!!Sebuah sekolah belajar masakan di Denmark didenda kerana memaksa seorang pelajar perempuan Muslim menjamah daging babi ketika dalam kelas memasak, lapor agensi berita Turki, Anadolu.

read more...

TUN MAHATHIR : Berita Yang Takkan Keluar Di Blog Pakatan!!


Kalau artikel yang Tun Mahathir sebut pasal Datuk Seri Najib atau yang menyentuh isu berkaitan dengan 1MDB, berlumba - lumba puak - puak Pakatan Haramjadah tu viralkan dilaman media sosial.

read more...

KONSPIRASI MILAN : Jawapan Najib, Nazri Dan Khairy!!!Macam-macam cerita direka untuk kasi sensasi lagi konon UMNO tengah bergegar sakan gara-gara isu 1MDB dan kritikan Tun Dr Mahathir Mohamad. Antaranya adanya komplot 'Italian Job' untuk singkir Datuk Seri Najib Tun Razak.

read more...

VIDEO : Pemimpin PKR Menyesal Keluar UMNO, Presiden Palu Gendang PeranG!!!


Mutakhir ini pelbagai kemelut yang dicipta dari dalam UMNO sendiri seolah-olah mahukan Najib undur dari jawatannya sebagai Perdana Menteri. Serangan demi serangan oleh mantan PM Tun Dr Mahathir disambut pula dengan tukang bakar dari UMNO sendiri mereka bergandingan mahu memberikan tekanan kepada Najib untuk "surrender".

read more...

TUKAR MENTERI!!! Shahidan Bakal Kemuka Cadangan Kepada PM!!!


Badan Perhubungan Umno Perlis mahu perubahan drastik dilaksanakan segera membabitkan beberapa pemimpin kerajaan dan kedudukan ketua pegawai eksekutif syarikat berkaitan kerajaan (GLC) demi kepentingan negara.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top