Nuffnang

MELAYU MUDAH LUPA VERSI KHAIRY BUAT TUN M


Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin hari ini menggunakan puisi “Melayu Mudah Lupa” yang dibawa Tun Dr Mahathir Mohamad pada 2001 untuk "membidas" bekas presiden parti Melayu itu.
read more...

KPN : Maria Chin Boleh Ditahan Semula!!!


Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata, siasatan ke atas Pengerusi Bersih 2.0, Maria Chin Abdullah masih berterusan walaupun beliau dibebaskan.
read more...

KENA LAGI : Mahkamah Rayuan Terima Rayuan Saman Najib Ke Atas Rafizi!!!


PUTRAJAYA: Ahli Parlimen Pandan dan pemilik sebuah portal tidak dibenar menggunakan komen wajar sebagai pembelaan dalam saman fitnah yang difailkan Datuk Seri Najib Razak dan isterinya berhubung isu subsidi minyak.
read more...

Gula : Felda Tidak Akan Menaikkan Harga Gula Tanpa Kelulusan Kerajaan
Sekadar HiasanJempol: Peneraju gula bertapis utama negara MSM Malaysia Holding Berhad, anak syarikat FELDA Global Ventures (FGV) masih menunggu keputusan kerajaan berkaitan kenaikan harga gula.
read more...

VIDEO : "Respon" Najib Ke Atas Penurunan Nilai Ringgit


Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, prestasi ringgit yang dikatakan sedikit menurun berbanding dolar Amerika Syarikat sejak kebelakangan ini bukanlah seburuk yang didakwa sesetengah pihak.

read more...

PATUH SYARIAH : Portal Membeli-Belah "Haqqi" Dilancarkan


Koperasi Tabung Haji Bhd (KTHB) dan Glass Go Media Sdn Bhd bekerjasama melancarkan portal membeli-belah patuh syariah “Haqqi”.
read more...

GEMPAR!!! Pendedahan Akhbar USA Today Mengenai Soros Dan Trump!!


1. Pendedahan akhbar USA Today (semalan) amat mengejutkan terutama modus operandi yang digunakan oleh Soros di Amerika adalah hampir sama dengan apa yang berlaku di Malaysia.
read more...

NAJIB RAZAK : Takut Dan Hipokrasi Tertinggi Kini Selubungi Mahathir!!!


Datuk Seri Najib Razak berkata Tun Dr Mahathir Mohamad tidak akan dapat mengusirnya daripada jawatannya kerana bekas perdana menteri itu tidak rapat dengan ketua Umno bahagian, tidak seperti dirinya sejak 30 atau 40 tahun lalu.
read more...

SEDIH!!! Rebahnya Islam Di Kaki Khinzir #Penang @drafifbahardin

Sepanjang minggu lalu, antara yang hangat diperkatakan adalah kemungkinan akan ada perbahasan mengenai Rang Undang-Undang Syariah (RUU 355) yang sekian lama hangat diperkatakan. Perkara ini sudah sekian lama menjadi polemiknya yang tersendiri samada di pihak kerajaan mahupun pembangkang.
read more...

LEPAS JAWATAN : Apakah Rahsia Di Sebalik Tindakan Rafizi?


PKR kelihatan diselubungi dengan perasaan sedih dan sayu apabila Setiausaha Agung yang cukup suka bergurau, Rafizi Ramli mengumumkan perletakkan jawatannya selaku Setiausaha Agung parti berkuatkuasa serta merta. 
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top