Nuffnang

KRITIK : TMJ Bakal Kena "Belasah!!!"

Jangan campuri politik atau kena 'belasah'.

Tengku Mahkota Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim diminta supaya tidak campur tangan dalam urusan politik negara atau beliau akan dikecam, kata Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Nazri Aziz.
read more...

APA CITER? Anti Rasuah Jadikan Malaysia Tumpuan Dunia!!!


Pihak-pihak berkepentingan dari seluruh dunia akan bertumpu di Malaysia pada September ini menurut Senator Datuk Paul Low, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, yang bertanggungjawab ke atas portfolio tadbir urus dan integriti. 

read more...

TAK TERNILAI : Malaysia Dihadiahkan Sehelai Rambut Rasulullah SAW


Dua waris penyimpan relik atau barangan peribadi peninggalan Nabi Muhammad SAW bersetuju menghadiahkan sehelai rambut baginda kepada Malaysia sebagai hadiah serta lambang sebuah negara Islam yang progresif.

read more...

CEMAS!!! Pesawat MAS Mendarat Disangka Kebakaran Enjin!!!


Pesawat Malaysia Airlines penerbangan MH148 terpaksa membuat pendaratan cemas di lapangan terbang asal di Melbourne selepas berlaku kebakaran enjin.

read more...

GEMPAR!!! Bunyi Kuat Panikkan Penduduk Di Lereng Gunung Kinabalu


Kira-kira 750 penduduk Kampung Kiau Nuluh di sini terkejut dan panik apabila tiba-tiba terdengar dentuman kuat seperti guruh tidak henti-henti dari arah lereng Gunung Kinabalu hampir sejam hingga akhirnya kesemua mereka meninggalkan rumah masing-masing pada Rabu. 

read more...

KORBAN POLITIK? 3 Menteri Jawab Gerakan Singkir Muhyiddin!!!Masakan pokok bergoyang kalau tiada angin kan?

Tiga Menteri Kabinet hari ini menafikan wujudnya komplot menyingkirkan Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin daripada pentadbiran Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

read more...

GAMBAR : Bekas Ustazah, Bekas Artis PAS Di Lamar Ibu Mertua?


Walaupun perkahwinannya pernah gagal sebelum ini, Abby Abadi ternyata punya pesona sendiri yang menjadikannya rebutan. Terbaru, seorang lelaki secara terbuka menyatakan di akaun Instagram miliknya bahawa ibunya sudi menerima Abby sebagai menantu.

read more...

PADAH BERBOGELLLL!!! Pelancong Wanita Akhirnya Ditahan Polis #GempaSabah


Polis Tawau hari ini menahan seorang wanita warga asing yang dipercayai berbogel di puncak Gunung Kinabalu pada 30 Mei lepas.

read more...

HAIRAN BIN AJAIB: Menjadi Mewah Satu Kesalahan Di Malaysia?


Bukan susah untuk susah, dan bukan senang untuk hidup senang. Apatah lagi untuk bermewah-mewah. Sebenarnya jika kita melihat ada seseorang yang hebat, kehebatan yang diperoleh individu itu bukanlah dengan jalan mudah atau sekelip mata. 
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top