Nuffnang

HINA YDP AGONG : Polis Tahan Remaja 19 Tahun!!


Saja cari pasal. Polis menahan seorang remaja lelaki berumur 19 tahun kerana dipercayai memuat naik kenyataan menghina Yang di-Pertuan Agong, Sultan Muhammad V dan Timbalan Yang di-Pertuan Agong, Sultan Nazrin Shah dalam laman sosial Facebook miliknya.
read more...

PERTEMUAN MAHATHIR - ANWAR : Bisakah Luka Lama Disembuhkan?


Ia merupakan pertemuan kedua Mahathir - Anwar selepas September tahun lalu. Ironinya, pertemuan itu berlaku selama 40 minit antara Tun dengan bekas anak didiknya Datuk Seri Anwar Ibrahim di premis Mahkamah Tinggi Jalan Duta.
read more...

KEKAYAAN LUAR BIASA : KP PKR Ampang Disiasat SPRM!!!


Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) hari ini mengambil keterangan Ketua Pemuda PKR Ampang, Datuk Adam Rosly berhubung sumber kekayaannya.

Adam yang tiba di Ibu Pejabat SPRM kira-kira jam 8.15 pagi tadi, menghabiskan masa lebih 4 jam memberi keterangan kepada SPRM.
read more...

BERUS BABI : Menteri Arah Henti Serbuan, Tempoh Sebulan Buat Peniaga!!!


Menteri perdagangan dalam negeri, koperasi dan kepenggunaan mengarahkan operasi merampas berus cat disyaki menggunakan bulu babi dihentikan segera, bagi mengelakkan sensitiviti agama dan memastikan keharmonian kaum terpelihara.

read more...

RASUAH : Pengarah Agensi Sebuah Kementerian Disiasat SPRM!


Seorang pengarah agensi di sebuah kementerian sedang disiasat Suruhanjaya Pencegahan Ra­suah Malaysia (SPRM) kerana disyaki menyalahgunakan kuasa dengan memberikan projek pembekalan peralatan untuk agensinya kepada kontraktor-kontraktor yang berkepentingan.

read more...

APA CITER? Pengguna Touch & Go "Diperbodohkan?"

Gambar Hiasan

Penulis telah menerima rungutan daripada seorang pengguna kad "Touch & Go" yang mendakwa beliau seolah-olah rasa tertipu dan diperdayakan. Tertipu dan terpedaya yang bagaimana? Tertarik juga untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut memandangkan penulis juga merupakan antara pengguna yang menggunakan kad tersebut.
read more...

PROTON : Antara Maruah Mahathir Atau Negara?


Mahathir dan anak-anaknya mampu untuk membeli Proton dan mengapa tidak kawan lama beliau TS Syed Mokhtar menjualnya Proton kepada Mahathir dan anak-anaknya.

Kerajaan perlu memaksa TS Syed Mokhtar dan DRB-Hicom untuk memberi keutamaan kepada Mahathir dan anak-anaknya mengambil alih Proton sebelum mempertimbangkan dijual kepada mana-mana pihak lain.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top