Nuffnang

FITNAH DAJJAL : Bukti Rosaknya Akhlak Melayu Dalam Acuan DAP


SIKAP biadap Mejar Zaidi Ahmad, Pegawai Penerangan kepada Lim Guan Eng, Ketua Menteri Pulau Pinang semakin melampau. Rakyat Malaysia tidak boleh bertolak ansur lagi maka mereka mula bertindak dengan membuat laporan polis.

read more...

NEPOTISME : Kenapa Mahathir Jadikan Mugabe Sebagai Contoh, Tidak Diri Sendiri?


Mengaku tetapi tidak mengaku? Hahaha... Tun oh Tun....Tun Dr Mahathir Mohamad yang menerajui kerajaan selama 22 tahun berkata pemimpin yang terlalu lama memerintah akan menyebabkan korupsi dan nepotisme.
read more...

TAULIAH AGAMA : Adakah Ziril Khir Cuba Melacurkan Agama Demi Survival Politik?

“Penggunaan tauliah sebagai alat kuku besi harus dihentikan dan peruntukan undang-undang perlu dikaji semula kerana tidak jelas dan terlalu mudah disalahgunakan. Pendekatan ini juga seolah-olah menganggap semua Muslim sebagai orang bodoh yang senang keliru,” 
Zairil Khir Johari, Penolong Setiausaha Publisiti DAP.

read more...

KEDAULATAN NEGARA : KJ Kecam PM Singapura!!!


Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin hari ini mengecam komen perdana menteri Singapura yang mengaitkan usaha Malaysia untuk menyemak semula keputusan Mahkamah Keadilan Antarabangsa (ICJ) menyerahkan Pedra Branca, atau juga dikenali Pulau Batu Puteh, kepada republik itu.

read more...

UGUT KETUA MENTERI : Bapa Serah Anak 14 Tahun Kepada PDRM


Polis menahan seorang pelajar berusia 14 tahun yang disyaki memuat naik komen ugutan di laman sosial Facebook terhadap Ketua Menteri Sarawak, Datuk Abang Johari Openg.

read more...

MENGHINA DAN MENGELIRUKAN : Siti Kasim Disiasat JAKIM


Tindakan yang diambil terhadap individu yang mengeluarkan kenyataan atau melakukan perbuatan menghina serta mengelirukan mengenai Islam tidak terhad kepada perundangan sahaja, kata Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top