Nuffnang

PELAKSANAAN GST : Kenapa Arab Saudi Mahu Belajar Dari Malaysia??


Malaysia sebenarnya adalah negara contoh kepada kebanyakan negara lain di dunia terutamanya negara ketiga seperti Afrika dan negara negara baru membangun.
read more...

DIPECAT : PTD Hina Arwah Tok Nan Hilang Jawatan!!!


Pegawai tadbir diplomatik (PTD) di Kedutaan Malaysia di Filipina, yang didakwa mengeluarkan kenyataan berbaur menghina kematian bekas Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Adenan Satem, digantung tugas dan diarah pulang pada 13 Januari lalu telah diambil tindakan tatatertib danDIPECAT sebagai Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD).
read more...

PUNAHSIHAT? Arahan Menteri Ditolak Mahkamah, Hak 104 Pembeli Rumah Terbela!!!


Ni siapa punya punahsihat ni? Menterikah? Penasihat Undang-Undangkah? Atau........... Siapa? Siapa? Siapa? Tapi keputusan mahkamah ini pastinya menggembirakan pembeli-pembeli rumah di kondominium di Jalan Kuchai Lama.
read more...

ANTI MELAYU DAN ISLAM : Rais Dedah Nasihat Mahathir Kepadanya


"Pada 1993, S46 dan DAP adalah sekutu dalam Angkatan Perpaduan Ummah. Tun Mahathir jumpa saya dan minta jangan bersekongkol dengan DAP kerana Kit Siang anti-Melayu dan Islam. "Kini beliau pula bersekongkol dengan Kit Siang dan Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng. 
read more...

LANGKAH KAJANG : Kesilapan Anwar Dan Mahathir!!!


Langkah Kajang merompak segalanya. Bukan sahaja Anwar dan Dr Mahathir masih bergelut mencari kekuatan yang hilang, tapi Najib semakin hari semakin kukuh.

Dulu
read more...

PUKAU : Wanita Warga China Ditahan Di Puchong


Seorang wanita warga China disyaki terlibat dengan kes tipu menggunakan pukau ditahan oleh orang ramai dan mengikatnya ke sebatang pokok di pasar pagi Pusat Bandar Puchong dekat sini semalam sebelum diserahkan kepada polis.
read more...

VIDEO : Suspek Pembunuh Kim Jong-Nam Sambut Harijadi Sebelum Serangan


Siti Aisyah yang dilahirkan pada 11 Februari 1992 merupakan suspek wanita warga Indonesia dalam pembunuhan Kim Jong-nam dikatakan sempat menyambut hari lahirnya sehari sebelum dia melakukan serangan ke atas abang pemimpin Korea Utara itu pada 13 Februari lalu.
read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top