Nuffnang

PEGUAM NEGARA : Ketegangan Antara Kerajaan Dengan Pihak Istana?


KRISIS perlembagaan kini menunggu kerajaan baru Pakatan Harapan (PH) yang dipilih oleh rakyat dengan Raja-Raja Melayu berhubung pelantikan peguam negara yang baharu.

read more...

CACING KEPANASAN : Kartel Mahathir Mula "Serang" Anwar?


Tan Sri Zainuddin Maidin mendakwa pergerakan Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim sejak kebelakangan ini amat mencurigakan sehingga mencetuskan pelbagai spekulasi.

read more...

PAKATAN HARAPAN : Kebimbangan Anwar Ada Asasnya!!!


Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim melahirkan kebimbangan terhadap reaksi sikap bermusuhan mengenai pendapat berbeza yang tidak sehaluan di dalam Pakatan Harapan (HARAPAN).

read more...

BATU PUTIH : Kerana Ego Dan Dendam, Kedaulatan Negara Dikorbankan?


Kita masih tidak lupa bagaimana kita berputih mata kehilangan Pulau Batu Putih. Ramai pihak menyalahkan Pak Lah ketika itu. Tun M di dalam blognya juga melahirkan rasa terkejut.

read more...

LAMARAN DIRAJA? Nurul Izzah Jawab Dakwaan Yang Kini Tular!!!


Nurul Izzah Anwar menafikan mesej palsu yang diedarkan di media sosial yang mengatakan beliau akan berkahwin dengan Yang di-Pertuan Agong Sultan Muhammad V.

read more...

SURI RUMAH LELAKI : KWSP Tolong Jangan Terlepas Pandang!!!


Kerajaan perlu prihatin terhadap nasib lelaki yang tidak bekerjaya dan menggalas tanggungjawab sebagai suri rumah dengan memberi sumbangan RM50 untuk dicarumkan dalam kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) seperti mana yang diperoleh suri rumah wanita.

read more...

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top