Sahabat

My Nuffnang

BANGSAT!!! Kanak-Kanak Ini Dikurung Kerana Kuat Menangis!!




Mangsa : Haraz yg baru berusia setahun 5 bulan


Anak si pengadu telah dikurung hanya kerana kuat menangis. Berikutan itu, si ibu meluahkan perasaan dan menceritakan kejadian tersebut di Blog miliknya.



Pengakuan dari pihak owner




alasan kenapa anaknya dikurung




kakak si tukang ngadu



Berikut perkongsian oleh si ibu, yang berharap orang ramai tidak meletakkan sepenuh kepercayaan kepada taska, sebaliknya perlu membuat pemantauan scara kerap. Blog asal:-Airis


Hanya untuk berkongsi pengalaman.

jgn meletakkan kepercayaan kepada taska 100%

hati ibu mane yang tidak terluka apabila anak yg dikasihi diperlakukan begini. anakku yang baru berusia 1 tahun 5 bulan telah dikurung oleh pekerja- pekerja di Taska Anakku Ceria Bahagia, Presint 14B hanya kerana anak aku kuat menagis. nasib ade kakak yg balik mengadu pada aku. walau pun kakak baru berusia 3 tahun 10 bulan tapi budak tak pernah cakap bohong..

Suami menelefon owner taska utk bertanyakan hal tersebut ttp owner memberi tahu bwh dia tdk tahu kejadian tersebut kerana dia tiada semasa kejadian berlaku.

nex day nyer baru owner msg utk meminta maaf atas kejadian tersebut. (sah, memang anak aku kene kurung)… next day nye jugak lah anakku bangun tido tanpa boleh membuka mata. mungkin disebabkan oleh menagis terlalu lama. Anakku memgalami trauma yg agak teruk.. nak berdukung 24 jam dengan aku, tido mengingau sambil menangis.. aku pun mengalami trauma, makan tak lalu, semangatt hilang… sedih yg teramat sgt..

aku post di sini bukanlah untuk menutup periuk nasi org lain ttp hanya untuk peringatan kepada semua org termasuk diriku sendiri spy perkara begini tidak akan berlaku lagi..

hati masih sakit mengenangkan anak diperlakukan demikian.. walaupun ramai pekerja dalam taska tersebut tapi sorang pun tak tolong anak saya yg telah lama di kurung dalam stor tersebut..

Semoga cerita ini menjadi pengajaran kepada ibubapa yg menghantar anak ke nurseri terutamanya taska putrajaya. tq

BB : Kalau Betul Seperti Yang Didakwa, Sila Ambil Tindakan Sebelum Menjadi Lebih Parah!!! SEBARKAN SUPAYA MENJADI PERINGATAN KEPADA IBU BAPA YANG SIBUK BEKERJA!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk Melihat Masa Depan Negara, Lihatlah Anak Mudanya Pada Masa Kini. Berilah Komen Yang Membina.

Komen Anda Adalah Tanggungjawab Anda Sendiri!!

Jom Baca Juga Artikel Sebelum Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CATATAN POPULAR DULU, KINI DAN SELAMANYA