Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

VIDEO : STAFF DiGi Yang Kurang Ajar Dan Permohonan Maaf



Berita terkini staff atau pekerja Digi Centre kurang ajar di IOI Mall Puchong. Menerusi laman sosial, kini tersebar secara viral satu rakaman video yang memaparkan aksi pekerja digi bersikap kurang sopan terhadap seorang pelanggan. 


Insiden bermula apabila pelanggan berkenaan mendakwa telah membuat pembayaran bil Digi pada 29 ogos 2014 yang lalu. Namun, sebaik sahaja menyemak semula pembayaran, tiada sebarang rekod pembayaran telah dibuat pada hari tersebut. 


Pelanggan berkenaan datang semula ke Digi IOI Mall Puchong untuk meminta penjelasan berhubung isu tersebut sebelum insiden mengeluarkan bahasa yang agak kasar bermula. 


Rakaman berdurasi 0:55 saat mengenai insiden itu juga telah dimuatnaik menerusi laman youtube pada 30 Ogos 2014. Pihak Digi pada 31 Ogos 2014 memaklumkan telah menerima laporan berhubung isu tersebut dan kini sedang melakukan siasatan.


Kenyataan Dari Pelanggan Isu Pekerja Digi

Aku ni semalam bayar bil. Pastu kalut nak pergi ambil anak dan lupa ambik resit. Balik check payment  tak masuk. Tadi pergi balik…diorang kata tiada rekod pembayaran. Bila request tengok cctv…macam-macam alasan diberikan.


Video Staff Digi Kurang Ajar Di IOI Mall Puchong

Share this article

6 Komen:

  1. Dasar China sial

    BalasPadam
  2. Boikot DIGI yg staffnya mostly China sial

    BalasPadam
  3. Digi ini under Vincent Tan spesis DAP. Apa lagi boikot aje la.

    BalasPadam
  4. Dasar cina pendatang haram..datang ke Tanah Melayu tanpa dijemput..perangai macam bangsat!!!

    BalasPadam
  5. jom..pakat boycott ramai2.....mesti berjaya....gunakan hak kita..

    BalasPadam
  6. Altel kan ado.....lagi bagus.

    BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Networkedblog

MENARIK

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top