Social Icons

Followers

Follow Me

Artikel Terkini

BONGKAR!! IDENTITI "RAKYAT ANARKI" DIKENALPASTI!! PDRM, SKMM TUNGGU APA LAGI??

Ini dia muka Rakyat Anarki yang hina polis!! Ikut Suka Dia Je...





Bukan Setakat POLIS, Sultan, Raja dan Macam-Macam Lagi Perbuatan Menghasut Yang Melampau!!!


Mohd Nuramin Bin Mohd Said. 830304016013. 
N27-4 Blok N Rumah Pangsa Taman Ahmad Razali, 
Jalan Ampang, 68000 
Ampang, Selangor. 
Tel 0173749129 
fahti.manan@gmail.com


- SUMBER

8 ulasan:

  1. nie...sekoq lagi , ingatkan anak jutawan mana ...rupanya keyboard warrior...tunggu la nasib hang...tak lama lagi jadi banduan lokap pusat Jinjang

    BalasPadam
  2. Haha...dia ingat org tak leh nk detect kot.ko ingat ni zaman type writer.bangang punya manusia.

    BalasPadam
  3. Kurang ajar.x ada sivik langsung budak ni

    BalasPadam
  4. duduk kat flat kos rendah tu jgn la nak mengnina polis atau org lain, nanti mati repot kat polis jugak...

    BalasPadam
  5. Mohon admin beliabangkit dapat removekan post ini kerana individu tersebut telah disabotaj/dikhianati. Laporan polis dan skmm telah dibuat. Hanay tindakan undang2 selanjutnya sedang difikirkan bersama keluarga. Agak sedih melihat bangsa kita mudah menggunakan profile individu lain dan membiarkan individu tersebut dianaya dimaki hamun sedangakn individu yg melakukannya tersenyum dayus. Atas nama Alalh sbwt, saya memohon pihak admin meremovekan status ini agar tidak berlanjutan. individu tersebut mendapat kecaman dan ancaman atas tindakan yang sam sekali tidak dilakukannya. bayangkan jika kita, adik2 kita atau kawan2 kita dikhianati sebebgini, apa yg mampu kita buat?.. sedih melihat caci maki yg diterima sedangakn yg melakukannya dayus, tidak dimaki. Sekali lagi, mohon jasa baik pihak admin removekan posting ini.-

    BalasPadam
  6. Saya Mohd Nuramin Bin Mohd Said telah di fitnah dan menafikan sekeras-kerasnye bahawa laman sosial Facebook, Twitter, Blogspot dan macam-macam lagi laman sosial yang tersebar berita tentang saya itu adalah tidak benar & bukan milik saya..Lamam berkenaan telah dicipta oleh individu yang tidak bertanggungjawap..Berikutan ini, laporan polis telah saya buat pada 30 Mei yang lepas merujuk no report 002349/13..Saya juga sudah membuat report kepada SKMM untuk bantu menyiasat kes ini...Semoga segala urusan di permudah kan...INSYAALLAH..terima kasih.Amin...

    BalasPadam
  7. Tahniah kerana suka menfitnah orang wahai bloger..letak fb orang lain..lepas tu letak je muka orang kat sebelah..lepas tu tuduh..ramai2 duk menghina..yg menghina pun dapat saham fitnah..aku tak tau la korang islam ajaran mana..nnti jawap je la kat akhirat..mungkin dunia korang megah2 menang..tapi akhirat tak kemana la korang..

    BalasPadam
  8. mamat ni saya kenal lah... SP Telekom KAT AMPANG... saya tak percaya beliau menghina.. ni mesti ada kes fitnah...

    BalasPadam

Isu-Isu SEMASA... APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive

NUFFnangers

NUFFnangers

crossport

 
Blogger Templates