Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

SEKSIS : Gambar Lama Menghantui Shila Amzah!!!



Suatu ketika dahulu penyanyi yang cukup popular di China ini pernah memuatnaik gambar yang kurang sesuai di Instagram dan mencetuskan kontroversi di media sosial. Akibat perbuatannya itu, foto tersebut telah dikecam hebat dan ramai peminat inginkan Shila memadam gambar tersebut. Itu kisah 2013.



2015, seperti yang anda semua tahu, Shila telah tampil berhijab... Tapi nak dijadikan cerita... Kadang-kadang perkara lama akan tersingkap kembali. Dan baru-baru ini Shila ada memuatnaik sekeping gambar serta kaypsen seperti memberi amaran pada seseorang.. 

Dia minta orang ramai menghormati pendirian dia supaya tak menyiarkan lagi gambar atau video dirinya tak bertudung..

Dia siap warning siapa yang duk tag lagi gambar dirinya tak bertudung bakal di block.. tak tahu la pulak dia tujukan kepada stesen TV ke apa.., sebab ada jugak stesen TV yang masih tayangkan drama dia tak bertudung.. Tapi macam mana nak block stesen TV..haha


Shila turut menyuarakan pendiriannya tu di laman Twitter.. Mungkin terlalu ramai orang duk tag gambar dia tak berhijab.., tu yang kena jugak post macam ni.. Bagi orang faham sikit.., harap-harap lepas ni individu yang mendengar keluhan Shila ni tak tag dah gambar Shila..

Benda dah berlalu, biarkan berlalu.. "Buang yang keruh, ambil yang jernih"

-Miss A/UtaraNews.com

Gambar lama yang menghantui Sheila Amzah?


Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Networkedblog

MENARIK

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top