Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

PERHATIAN!!!! Gadis-Gadis Jangan Terperangkap Dengan BUAYA SIAL INI!!!



Awas!!!!!! Jangan terjebak dengan sindiket lelaki SIAL SEBEGINI!!!

Jangan sampai menyesal kemudian hari.....

Apa yang lebih jahanam dari seorang lelaki miang yang kononnya seorang jurugambar/photographer cuba memancing anak2 dara atau bini orang kat Facebook untuk ditawarkan jadi model pakaian muslimah tapi minta gambar dia buat aksi2 ghairah dan menggiurkan?

Lelaki macam ni memang gila celaka. Kat gambar profile ada gambar bersama perempuan tapi masih nak miang dengan bini orang kat Facebook. Dan orang perempuan kalau terjumpa laki miang macam ni kat Facebook, Wechat atau kat mana2 media sosial, tolong jangan layan dan cakap elok2, lelaki macam ni dah wajib kena maki je, lepas tu buat report polis.

Kalau lepas tu lelaki tu nak bagi alasan akaun FB kena hack ke apa, itu kemudian cerita, yang penting kita pertahankan maruah kita dulu sebagai seorang wanita.







Langkah terbaik, buat je report dengan PDRM...

Sumber gambar sini.

Share this article

1 Komen:

  1. Hanya betina2 sial saja yg akan termakan jerat si jantan babi laknatullah ini

    BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Networkedblog

MENARIK

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top