Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

VIDEO : Apa Hak Wanita Ini Memaki Hamun Pekerja PLUS!!!!


Korang puas hati dengan perkhidmatan PLUS? For sure majoriti yang akan mengatakan mereka AMAT-AMAT TIDAK BERPUASHATI kan?

Tapi Apa hak kita untuk memaki serta mengeluarkan kata-kata kesat kepada pekerja atau petugas PLUS yang juga seperti kita - cari makan. Bukan diorang yang membuat keputusan dan juga menentukan itu ini dalam PLUS tu?




Sebenarnya BB sendiri tidak pasti apa sebenarnya yang cuba disampaikan oleh wanita di dalam rakaman ini? Sekadar menunjukkan KEBODOHAN serta KEBIADABAN diri sendiri je. 

Ker macam mana? Apa Komen?


- BACA LAGI DI SINI
Share this article

13 Komen:

  1. balik dok kampung ja kalau tak mau jam ....atau pompuan tu balik dok hutan

    BalasPadam
  2. "Kau tahu tak aku ni dah 4x dah miss malam jumaat..kau cakap dgn aku kul berapa aku kena balik supaya aku tak miss mlm jumaat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hari khamis ambik cuti stengah hari. Sampai rumak boleh terus projek sampai kering, he he ho ho hah ha

      Padam
  3. Tanak kena jam duduk tanjung rambutan la minah sial..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sori ekkkk..Tg Rambutan pun dsh jem skg ni..

      Padam
  4. Kesian minah ne.. dah tahu tempat kerja jauh pindah je sebelah ofis kalau tak pun mintak transfer kalau tak leh jugak berenti je... jaga laki sepenuh masa ... dapat gak pahala.

    BalasPadam
  5. Nih selalu g stadium nih.. FAM bangsat kami turub FAM bangsat.. smpai trbawa2 tu.. haha

    BalasPadam
  6. benti keje, cr keje dkt dengan umah, jaga anak orang ke, jadi pengasuh.. insha Allah malam jumaat xmis..apa2 pun blh bt dgn hati senang, jadi pengasuh pun masyuk ape... huuhu

    BalasPadam
  7. knapa smua nak salahkan pempuan tu je? mmg la salah sebab dia maki pekerja tu, tapi cuba pikir, harga tol dok nak makin naik.. harga x naik pun sbb kerajaan amik duit pembayar cukai utk bayar ganti rugi pada konsesi lebuh raya... so kita juga patut faham apabila kita bayar utk sesuatu perkhidmatan, kita patut diberi yang trbaik kan? bak kata menteri, highway adalah utk premium user, kalau x nak, guna jalan lama.. tapi, klu dh bayar harga premium tapi x dpt servis premium mcm mana? adilkah kepada pengguna?

    BalasPadam
  8. aku sokong minah yg kol tu,hahahahaha..

    BalasPadam
  9. aku sokong pempuan yg maki tu..

    BalasPadam
  10. Caller pemaki tu dah pakai semua kata2 maki dlm kamus.Lepas geram kpd pekerja PLUS yg hanya menjalankan tugas dan cari makan.Cuba bersemuka dgn CEO PLUS amacam?

    BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Networkedblog

MENARIK

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top