Nuffnang

PEMBEDAHAN "ASET" : Luahan Ifa Raziah Di Atas Tohmahan Peminat!!!Sebelum ini, pengacara dan pelakon Ifa Raziah sudah menjelaskan pembedahan yang dilakukan pada awal Ramadan lalu adalah disebabkan jangkitan vrisu yang dialami di bahagian payudaranya.

Begitupun, masih ada pihak tertentu yang kurang senang dan suka membuat cerita pembedahan itu sebenarnya dilakukan untuk menambah silikon bagi membesarkan asetnya.

Ifa Raziah berkata walaupun menyedari hal itu, dia sendiri tidak mengambil pusing dengan kata-kata setengah pihak kerana mereka tidak faham kesakitan yang dilalui.

“Orang tak faham apa yang saya lalui dan kesakitan yang betul-betul saya alami. Jadi tak perlulah saya nak bertegang urat dengan mereka diluar sana untuk menjelaskan segalanya.

“Jika saya ceritakan yang betul pun mereka tetap mengutuk dan menghina saya. Jadi tidak perlu nak ambil kesah sangat dengan cerita seperti itu. Yang penting saya bertambah sihat dan kehidupan bertambah ceria disamping keluarga tercinta.”

Ifa Raziah telah selamat menjalani pembedahan untuk membuang ketulan di payudaranya akibat virus di Beverly Willshire Medical Centre, Jalan Tun Razak pada jam 12 tengahari pada 8 Julai lalu.

Bercakap mengenai perkembangan kesihatannya kini, Ifa memberitahu dia kini semakin pulih dan sudah pun keluar bekerja menghadiri majlis korporat.

“Sebenarnya masih sakit lagi dan terus makan ubat yang doktor beri. Jahitan pun tak buka lagi. Doktor pun sebenarnya suruh rehat selama sebulan. Tapi setelah 14 hari saya cuba kembali aktif dan bila berjumpa dgn peminat-peminat semua hilanglah rasa sakit tu sekejap.”

Ifa memberitahu dia kini terus bekerja seperti biasa walapun tidak seaktif dahulu hingga malam raya di Singapura.

Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top