
BERKAS!! Polis Sabah Tahan Suspek Bunuh Pasangan Suami Isteri!!

KOTA KINABALU - Polis Sabah percaya kes pembunuhan pasangan suami isteri di sebuah kilang memproses ikan di Penampang 8 November lalu selesai apabila berjaya memberkas suspek kes bunuh itu di Sipitang Ahad lalu.
Pesuruhjaya Polis Sabah, Datuk Hamza Taib berkata, lelaki warga asing berumur 21 tahun dan tidak memiliki dokumen pengenalan diri itu diberkas di perumahan setinggan dalam kawasan pembinaan Sabah Ammonia Urea Project (SAMUR) di Kg Long Kenangan, Sipitang, kira-kira 2.40 petang.
Katanya, hasil penangkapan itu membawa kepada penemuan beberapa barang kes termasuk dua unit telefon bimbit dipercayai milik mangsa bunuh.
"Motif pembunuhan adalah rompakan. Suspek terdesak memerlukan wang untuk majlis perkahwinannya. Suspek juga mengaku mengambil wang tunai sebanyak RM800 dan dua telefon bimbit milik kedua-dua mangsa dari dalam bilik kedua-dua mangsa ditemui mati,” katanya kepada pemberita selepas menyampaikan sijil kepada peserta Kembara Bermotosikal “Crime Awareness Day” 2013 di sini hari ini.
Hamza berkata suspek ditahan reman sehingga 24 November untuk siasatan. - Bernama
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
Nuffnang 3
MENARIK



cream o pop stick buat sendiri goodies comel untuk...

virus hfmd serang sekolah panik attack mode on

rumah idaman lokasi hebat harga tak masuk akal han...

rebut peluang hebat di laman sendayan 2 sebelum te...

orodesign platform jual beli emas fizikal yang ter...

Resepi Telur Bungkus Paling Menepati Selera Puas Hati Bila Isinya Lebih
0 Komen:
Catat Ulasan
APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....