GAMBAR : MODEL Malaysia Yang Menjalani Lebih 10 Pembedahan Plastik!!!
Leng Yein berasal dari Kuantan, Pahang sebelum pindah ke Kuala Lumpur pada tahun 2006. Dia mulai dikenali dengan menyertai pelbagai pertandingan ratu cantik dan memenangi kebanyakkan daripadanya. Antara yang pernah dimenangi adalah Miss Malaysian World 2003.
Tetapi hidupnya bertambah mewah mulai 10.10.10 apabila dia mulai mendapat pelbagai tawaran untuk papan billboard, iklan muka surat penuh dalam suratkhabar, dan pelbagai jenama terkemuka seperti Gucci, UV, Prada, Chanel dll. Dia juga memiliki pelbagai kereta mewah seperti Lamborghini, Ferrari dan Aston Martin.
Tetapi satu lagi yang Leng Tein terkenal dengan adalah pembedahan plastik yang berulang kali melebihi mana-mana artis atau model tanah air. Mari kita lihat perubahan pada dirinya.
Gambar pertama semasa Miss Malaysia World 2003
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
Nuffnang 3
MENARIK



gesaan malaysia kepada kesepaduan asean elak kesan...

1mdb witness protection chief rebuffs najib s subp...

1mdb withdraws suit against singaporean woman in r...

importance of wills a comprehensive guide by lawye...

hr ministry miti to gather data on firms workers a...

Resepi Telur Bungkus Paling Menepati Selera Puas Hati Bila Isinya Lebih
tapi kesian..tetaplah tak lawa jugak..aduyaiiii
BalasPadam