Nuffnang

VIDEO S*KSI : Izara Aishah Mohon Maaf!!!


Ekoran tersebarnya sebuah video yang menunjukkan Izara Aishah tampil lebih seksi daripada biasa di sebuah majlis baru baru ini, ramai mula memperkatakan tentang pilihan busana beliau yang memang jelas menjolok mata.
Dalam video berdurasi 4 saat itu, Izara Aishah dilihat berjalan masuk untuk menyapa rakan rakan dan seorang hadirin telah sempat merakam sisi seksi pelakon tersebut yang tidak pernah kita lihat sebelum ini.

Dalam satu kenyataan kepada media pagi ini, Izara Aishah memohon maaf kepada semua pihak yang tersinggung dengan video tersebut dan menafikan video itu diambil ketika berlangsungnya Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH 3.0) baru baru ini.

“Izara ingin memohon maaf kepada keluarga, peminat-peminat, dan setiap orang yang tersinggung dengan video yang tersebar di mana Izara menghadiri fashion event. Video itu sudah lama, dan bukanlah dari Anugerah Bintang Popular yang baru sahaja berlalu”

“Video itu bermula disebarkan di WhatsApp Group sekitar minggu lepas (Sabtu) dan kini di sebarkan di laman laman sosial media. Video itu disebarkan 2 minggu selepas Adib dan saya mengesahkan cadangan kami untuk berkahwin pada tahun ini”

“Walaupun Izara teramat sedih dan malu dengan kelakuan seseorang membuka aib Izara sebegitu, Izara terima tunggungjawab sepenuhnya dan memohon maaf kepada semua. Izara juga anggap ini sebagai suatu Dugaan Allah, dan peringatan bagi Izara”

“Izara mempunyai tanggungjawab ke atas peminat-peminat dan akan berusaha untuk menjadi contoh yang lebih baik. Terima Kasih”

Share this article

1 Komen:

  1. Dasar si BETINA SUNDAL PELACUR PORNO MURAHAN tepi jln - inilah akibatnya MENJILAT budaya ZIONIS HARAM JADAH! Aku syak ni sekoq lagi artis yg. dah jadi EJEN ZIONIS - utk. terus MEROSAKkan MORAL jenerasi MUDA Islam/Melayu kita dgn. meNORMALkan budaya ZIONIS HOMO/PORNO/PENAGIH DADAH!

    Tgk. jugalah di AstroBANGKAI/IflixHOMO HARAM JADAH tu - budaya porno/Homo/penagih DADAH ZIONIS telah diNORMALkan! PI MAMPOS si KITOL Islam/Melayu LIBERAL HARAM JADAH di KemMed*a amat BANGSAT tu!

    Tgk. sekoq lagi si pasangan porno jijik penyamaq amat bongkak tu yg. menghina istiadat adat nikah pusaka nenek moyang Islam/Melayu berzaman kita tempoh hari - dgn. berCIUM MULUT & berpakaian LUCAH keparat!

    Bapa borek; anak pun rintik – mcm. si penyamaq bapa jantan dia tu yg. asyik berpegangan tangan & berpelukan mcm. si HOMO dgn. si puaka PENJAJAH PARASIT/LANUN Zionis tonggeng eng homo DAPJUBOQ BABI amat jilaka tu! Bila si Kitol LIBERAL naz*i ni nak berambos dr. Umn*?!!! Pemimpin JALANG mcm. ni terus diBIAQkan mengGANAS utk. terus meMUSNAHkan budaya BANGSA Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu kita melalui KemPelanc*gan yg. mana jab. Warí*an bawah dia! Tgk. saja Pantai Cenang di LANGKAWI - dah jadi mcm. PHUKET porno/homo; penuh dg. JANTAN2 BETINA2 SUNDAL ZIONIS-hampir berTELANJANG!

    Tok Landak.


    BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

Networkedblog

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top