Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

BULI : Artis Wanita Serang Sekolah Terkenal Di P. Pinang!!!



Apa kes dengan artis ni? Kena buli sampai serang pihak sekolah? Siasat punya siasat, adik lelaki pelakon Almy Nadia kena buli dengan pelajar senior sekolahnya.. 

Katanya adik dia kena pukul dengan pelajar senior empat orang, 1 vs 4.. Memang lunyai la citer dia kan.. Punca dia kena pukul sebab keluar pergi cari makan malam–malam dengan kawannya seramai 17 orang..



Pelik? takkan keluar pergi makan pun kena pukul, dari komen yang Miss A baca.. Ramai follower yang cakap adik Almy tu ‘fly’ pergi hisap shisha.. Orang yang dok asrama tahu kot apa maksud ‘fly’ kan? Keluar senyap-senyap tanpa kebenaran..

Bila dah ‘fly’ pastu pergi hisap shisha, dok asrama memang confirm la balik tu kena belasah dengan senior.. Sebab adik Almy ni dah kena belasah teruk.. Almy dah ambil keputusan nak bawa kes ni ke muka pengadilan..



Katanya pihak sekolah tak ambik kisah pun kes adik dia kena buli.. Habis pengetua dan cikgu-cikgu sekolah tu kena marah dengan Almy..

Sama-samalah kita tunggu perkembangan terbaru kes dorang ini.. Nampak macam makin hangat, sebab Almy dah buruk-burukkan nama sekolah dan cikgu kat sekolah tu.. Ramai follower Almy tak suka cara Almy dok hentam pengetua dan cikgu sekolah tu.. Miss A/UtaraNews.com
Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Networkedblog

MENARIK

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top