Nuffnang

ASTAGHFIRULLAH.... Sanggupkah PAS Biarkan Hj Hadi Dihina DAPigs Sebegini?Ya Allah, agak terlampau jika benar info yang didedahkan oleh seorang peguam bernama Ahmad Shuaib Ismail berkenaan Presiden Pas yang diletak namanya di dalam 'whatsapp group' pakatan rakyat pusat sebagai "bab* berjanggut" "haji celaka" "Hadi anjing tua".

Pendedahan yang dibuat melalui akaun Facebook milik Ahmad Shuaib itu sememangnya satu kenyataan yang berisiko; namun sudah pasti pemiliknya sudah berfikir tentang risiko sebelum menyebar maklumat tersebut.


Kebiadapan puak DAP sememangnya amat terserlah dan mereka sudah semakin berani melakukan provokasi fizikal dan melalui saluran media. Kita tidak hairan jika perkara ini benar, tidak mustahil itulah anggapan sebenar DAP terhadap PAS; betapa hinanya PAS dimata dan hati DAP.

Semestinya jika info sebegini tersebar, sudah pastinya DAP akan serta merta menukar nama tersebut kepada nama sebenar untuk mengelak pertikaian.

PAS pula seperti biasa, mereka akan setuju dan akur dengan apa-apa perbuatan DAP walaupun ketua mereka dihina sebegitu rupa.

Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top